Bednář už pozvánku na zápas v San Marinu nečekal

Roman Bednář z anglického West Bromwiche přiznal, že pozvánku k utkání české reprezentace na hřišti San Marina už vůbec nečekal. O to větší překvapení prožil, když mu v pondělí zavolal kouč Petr Rada a dodatečně ho místo zraněného Václava Svěrkoše povolal k poslednímu letošnímu utkání kvalifikace o postup na světový šampionát.

Svěrkoš přijel na sraz zraněný, nominován byl Bednář

Česká reprezentace pojede ke kvalifikačnímu utkání do San Marina oslabena o dalšího hráče. Ostravský útočník Václav Svěrkoš dorazil na dnešní sraz zraněný, v nominaci ho nahradí Roman Bednář z anglického klubu West Bromwich Albion.

Rada se jel podívat na Bednáře

Trenér české reprezentace Petr Rada se přijel o víkendu podívat do Anglie na útočníka Romana Bednáře. Ten si nedávno v britském tisku postěžoval, že se neobjevuje v národním týmu, přestože v dresu West Bromwiche dává góly. Skóroval i v sobotu proti Blackburnu a zaznamenal čtvrtou branku v sezoně anglické ligy.

Bednářovi se nelíbilo střídání, údajnou hádku kouč popřel

Český útočník Roman Bednář z West Bromwiche se podle britských médií po ligovém zápase na půdě Manchesteru United pohádal s koučem Tonym Mowbrayem a vyčetl mu, že jej vystřídal. Mowbray připustil Bednářovu nespokojenost, ale odmítl, že by došlo k ostřejší výměně názorů.

Bednář nerozumí tomu, že není v reprezentaci

Útočník Roman Bednář není spokojen s tím, že chybí v české reprezentaci, přestože se mu v anglické lize v dresu West Bromwich Albion daří střílet góly. "Nerozumím tomu," řekl listu The Times.

Bednář je sběratelem pokut za parkování

Roman Bednář může být v Premier League postrachem obránců, v civilu je však tradiční obětí dopravní policie. Střelec nováčka West Bromwiche totiž dostává pokuty za parkování tak často, až si z něj v Anglii utahují, že je jejich sběratelem.

Bednář kritizoval anglické rozhodčí, i Češi jsou prý lepší

I když čeští rozhodčí chybují, pořád prý strčí do kapsy i své britské kolegy. K tomuto závěru došel český útočník Roman Bednář po nedělním zápase svého West Bromwiche s konkurenční Aston Villou. Ostrou kritiku ostrovních arbitrů dnes přinesl místní deník Birmingham Post.

Bednář chce dostat svou šanci

V uplynulé sezóně se sedmnácti brankami podílel na postupu West Bromwiche Albion do Premier League, letos si však český útočník Roman Bednář ještě moc nezahrál. Cítí se však v dobré formě a doufá, že brzy dostane šanci se ukázat.

08.09.2008 Aktuality 41 komentářů
Zaujalo nás

Budu dřít a makat, slibuje Bednář

Roman Bednář se o víkendu poprvé zapsal mezi střelce anglické Premier League. Český útočník v závěru utkání s Evertonem proměnil penaltu, jeho zásah ovšem znamenal jenom korekci výsledku na konečných 1:2 z pohledu Baggies...

Bednář se stal definitivně hráčem West Bromwiche

Český útočník Roman Bednář se stal definitivně hráčem West Bromwiche Albion. Pětadvacetiletý hráč odešel do anglického klubu, s nímž postoupil do Premier League, na začátku minulé sezony na hostování ze skotského Heart of Midlothian, které se nyní změnilo v přestup.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele