Další články

Těžko s tím šlo něco udělat, řekl o vlastním gólu Bednář

Útočník Roman Bednář je se sedmi góly nejlepším střelcem Příbrami, ale na včerejší "trefu" rád vzpomínat nebude. Pět minut před koncem zápasu s Baníkem totiž nasměroval míč nešťastně do vlastní sítě a výsledkem byla porážka 1:2. Po zápase si posteskl, že s tím těžko mohl něco udělat.

Všude jsme druzí, lamentuje Bednář nad krizí Příbrami

Příbramští se na jaře dostali do krize a stále více zabředávají do záchranářských bojů. Trápí je především střílení branek, když už 456 minut nedali gól. Útočník Roman Bednář si to připouští a ví, že by měl spoluhráčům z obrany pomoci, aby se doma neprohrávalo 0:1 jako dnes s Libercem.

Bednář si oddechl, že se po čtyřech měsících konečně trefil

Téměř přesně po čtyřech měsících mohl příbramský kanonýr Roman Bednář slavit gól ve fotbalové lize. V 16. kole bývalý reprezentační útočník přispěl k výhře 3:0 nad Olomoucí a ukončil devítizápasový střelecký půst. A měl z toho velkou radost.

Příbram definitivně získala Bednáře na přestup, přišel i Dosoudil

Útočník Roman Bednář se definitivně stal hráčem Příbrami, kde na jaře hostoval. Vedení Středočechů dotáhlo jeho přestup ze Sparty, bývalý reprezentant se novému klubu upsal na tři roky. Sparta o tom informovala na svém webu. Příbram zároveň získala do obrany zkušeného stopera Radka Dosoudila.

Bednáře namotivoval dres Slavie, pomohly k tomu i urážky fanoušků

Dvěma góly příbramský útočník Roman Bednář protrhl téměř dvouměsíční čekání na ligovou branku. Radost měl o to větší, že se prosadil právě proti Slavii, velkému rivalovi Sparty, které patří jeho fotbalové srdce. Dvaatřicetiletý střelec měl velkou motivaci umocněnou i vulgárními urážkami fanoušků Slavie.

Bednář se znovu trefil, ocenil ale hlavně týmový výkon

Třetí zápas v dresu Příbrami a třetí gól. Velmi vydařený úvod nového angažmá má za sebou fotbalista Roman Bednář, který se na podzim ve Spartě netrefil ani jednou. Ale individuální úspěchy ho prý nezajímají. Více si cení toho, že se spoluhráči nad Slováckem vybojoval druhou jarní výhru 1:0.

Bednář začal v Příbrami gólem a vysloužil si chválu trenéra

Roman Bednář hned při své ligové premiéře v dresu Příbrami ukázal, že fanoušci místního celku nemusí brečet nad odchodem nejlepšího střelce týmu Jakuba Řezníčka do Sparty. Bývalý reprezentant ukázal, že může být pro tým stejně platný a hned se gólem podílel na výhře 2:0 nad Mladou Boleslaví.

Řezníčkovy góly se v Příbrami pokusí nahradit Bednář

Původně měli být spoluhráči, nakonec si útočníci Roman Bednář a Jakub Řezníček dokonale vyměnili role. Zatímco Bednář odešel z pozice náhradníka ve Spartě do Příbrami, Řezníček se vydal právě do Sparty. Nyní bude na Bednářovi, aby se pokusil v Příbrami nahradit devět podzimních branek svého předchůdce a vystřílel Středočechům záchranu.

Útočník Bednář opouští Spartu a bude hostovat v Příbrami

Roman Bednář podle očekávání opouští Spartu a do konce sezony bude hostovat v Příbrami. Letenský celek o odchodu bývalého reprezentanta informoval na svých internetových stránkách.

Sparta už nepočítá s útočníkem Bednářem

Pražská Sparta už do jarní části sezony nepočítá s Romanem Bednářem. Jednatřicetiletý útočník podle trenéra Vítězslava Lavička dostal povolení hledat si nové angažmá. Spekulace některých médií, že Bednář zamíří do Příbrami, zatím úřadující mistr nepotvrdil.

Sparta odletěla do Tallinnu bez Hušbauera, Krejčího a Costy

Bez čtyř hráčů základní sestavy odletěli sparťané k úterní odvetě druhého předkola Ligy mistrů na hřišti Levadie Tallinn. Kvůli menším zdravotním problémům chyběli Ladislav Krejčí, Marek Matějovský, Josef Hušbauer a Costa, do Estonska neodcestoval ani náhradník Roman Bednář.

Sparta přišla na tři týdny o zraněného útočníka Bednáře

Sparta Praha se nejspíš bude muset nějaký čas obejít bez útočníka Romana Bednáře. Náhradník vedoucího celku se zranil v nedělním šlágru Gambrinus ligy s druhou Plzní (1:0) a podle serveru isport.cz bude údajně mimo hru tři týdny.

Na hráče měsíce kandidují Mahmutovič, Bednář a Hušbauer

V nominaci na Hráče měsíce Gambrinus ligy za srpen jsou nejlepší střelec soutěže Aidin Mahmutovič z Teplic, další útočník Roman Bednář a jeho spoluhráč ze Sparty Josef Hušbauer. O cenu mezi trenéry se ucházejí plzeňský Pavel Vrba, teplický Zdeněk Ščasný a Jaroslav Šilhavý z Liberce.

Lavička připustil, že by si Bednář zasloužil základní sestavu

Sparťanský Roman Bednář počtvrté v ligové sezoně naskočil do utkání jako střídající hráč a potřetí se dokázal prosadit. Dvěma góly završil výhru Letenských nad Příbramí 4:0 a dělí se o první pozici v tabulce kanonýrů. Znovu si tak výkonem řekl o místo v základní sestavě a kouč Vítězslav Lavička připustil, že by si ho zasloužil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele