Na Bednáře protihráči pokřikovali "překupníku drog"

Český útočník Roman Bednář, který hraje v anglickém druholigovém klubu West Bromwich Albion, si podle deníku The Sun postěžoval, že na něj protihráči pokřikovali "překupníku drog". Bednář měl tříměsíční distanc za přechování drog, který mu vypršel koncem srpna.

Ve West Bromwichi se popichují hráči čtyř soupeřů z kvalifikace

Vyhecovaný večer dnes čeká čtveřici fotbalistů West Bromwiche. V kádru druholigového anglického týmu se totiž sešli zástupci čtyř z pěti zemí, které se mezi sebou perou o postupové místo v třetí skupině kvalifikace mistrovství světa. Vedle českého útočníka Romana Bednáře působí v Bromwichi i Slovák, Slovinec a hráč ze Severního Irska.

Bednář je jako nová posila, říká kouč West Bromwiche

Roman Bednář sice hraje za West Bromwich již dva roky, přesto je prý nyní pro klub jako nová posila. Uvedl to trenér Roberto Di Matteo poté, co český útočník ve svém druhém utkání po tříměsíčním trestu za drogovou aféru a prvním startu v základní sestavě zařídil dvěma góly remízu 2:2 na hřišti Sheffieldu United.

Bednář by měl ve středu odehrát první zápas po trestu

Český útočník Roman Bednář by měl ve středu večer odehrát první zápas po odpykání tříměsíčního trestu za přechovávání drog. V dresu West Bromwiche pravděpodobně zasáhne do zápasu Ligového poháru proti Rotherhamu.

Bednář dostal za drogy trest na tři měsíce, od pondělí může hrát

Český fotbalista Roman Bednář dnes dostal za květnový drogový skandál od Anglické fotbalové federace trest na tři měsíce. Zákaz činnosti se však počítá zpětně od začátku aféry, tedy od 17. května. Od pondělí tak může trojnásobný český reprezentant znovu hrát v druhé anglické lize za West Bromwich Albion.

Bednář smí individuálně trénovat a čeká na verdikt FA

Roman Bednář udělal několik krůčků ke svému návratu do týmu West Bromwiche po květnové drogové aféře. Anglický klub jej zapsal na soupisku už pro první zápasy druhé ligy, kam sestoupil z Premier League, a ponechal mu žádané číslo 9.

Bednář dostane druhou šanci, zastal se jej prezident

Ještě nedávno vše nasvědčovalo tomu, že osud Romana Bednáře v týmu West Bromwiche je nadobro zpečetěn. Nyní se ale zdá, že dostane ještě jednu šanci. Poté, co byl český útočník suspendován z týmu Baggies kvůli aféře s drogami, se jej zastal prezident klubu Jeremy Peace.

Policie udělila Bednářovi za drogovou kauzu výstrahu

Bez trestu vyšel z kokainové aféry český fotbalista Roman Bednář, jemuž britská policie udělila jen výstrahu. Znamená to, že proti němu nebude vedeno soudní řízení.

O Bednáře se kvůli drogám zajímá i anglická asociace

Drogovou aférou českého útočníka Romana Bednáře už se zabývá i anglická Fotbalová asociace. Do případu se vložila i hráčská asociace PFA, která kanonýrovi West Bromwiche nabídla lékařskou pomoc a odvykací kúru.

West Bromwich suspendoval Bednáře za kauzu s drogami

Aktualizováno. Český reprezentant Roman Bednář byl suspendován svým klubem West Bromwich Albion poté, co se v dnešním bulvárním listu News of the World objevily informace o tom, že si český útočník o minulém víkendu obstaral kokain a marihuanu.

Bednář se již vyléčil z bolestí zad a chystá se na návrat

Zdravotní stav českého útočníka Romana Bednáře se již zlepšil natolik, že s velkou pravděpodobností bude moci v pondělí nastoupit za West Bromwich k ligovému utkání na hřišti West Hamu. Reprezentačního střelce od poloviny února trápily bolesti zad, ty však již pominuly a Bednář znovu naplno trénuje.

Nemocného Fenina nahradil Bednář

Trenér české reprezentace Petr Rada byl nucen udělat druhou změnu v nominaci pro středeční přípravné utkání v Maroku. Nemocného útočníka Martina Fenina, který se ráno probudil s teplotou, nahradí Roman Bednář z anglického West Bromwiche. Rada to novinářům oznámil před dnešním odletem týmu do Casablanky.

Zíka pobavil výrokem o Bednářovi, média ho nešetřila

Český agent Pavel Zíka začíná být známý i v Anglii. Výraznou měrou k tomu přispěl výrok z poloviny ledna, kterým Zíka srovnal svého hráče Romana Bednáře z West Bromwich Albion s největšími hvězdami Premier League. Birminghamské deníky ovšem výrok spíše pobavil.

Reo-Coker obvinil Bednáře, že ho chtěl udeřit loktem

Útočník Roman Bednář si v sobotu v anglické lize málem zadělal na problémy. V birminghamském derby s Aston Villou se jen stěží vyrovnával s důsledností domácího Nigela Reo-Cokera a domlouvat mu musel rozhodčí. Záložník Aston Villy tvrdí, že se jej Bednář snažil trefit loktem a jen náhodou se mu to nepovedlo.

Bednář: Chceme dokázat, že na poslední místo nepatříme

Roman Bednář zažívá úspěšné období. Vítěznými góly rozhodl poslední dvě domácí utkání West Bromwiche proti Manchesteru City a Tottenhamu a nováček Premier League díky tomu smazal ztrátu na dně tabulky. Stále sice zůstává o skóre poslední, ale Bednář věří, že po Novém roce bude výsledkový vzestup pokračovat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele