26. kolo
03.03.2013 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Real Valladolid 0:0

Na půdu Espanyolu zavítal Real Valladolid, my jsme se ale v Barceloně nakonec gólu nedočkali. Oba týmy se rozcházejí po rozpačitém výkonu s bodem. Díky němu jsou hosté zatím jedenáctí.

Střet dvou týmů ze středu tabulky řídil sudí Antonio Miguel Lahoz, který neměl moc problémů s disciplínou jednoho z celků. V celém utkání udělil jen jednu žlutou kartu, jinak svou roli zvládal. Ani jeden z týmů se nepouštěl do samostatných akcí, myslely především na pečlivou obranu. Jako první se o kontakt s brankářem prostřednictvím střely pokusil hostující Manucho, ale brankář Casilla si s jeho nepříliš povedenou ranou hravě poradil.

Na bránu domácích se pokusil vypálit také mladý záložník Omar, ale jeho projektil rozvlnil pouze boční síť. Aktivní Sergio Garcia vybojoval pro svůj celek rohový kop, z něhož málem udeřil Héctor Moreno, jeho hlavička ale mířila těsně vedle Hernándezovy brány.

Krátce před koncem prvního poločasu musel kvůli zranění střídat domácí obránce Diego Colotto, kterého nahradil Cristian Gomez. V nastaveném čase se k zajímavé střele odhodlal portugalský záložník Simao, ale pálil těsně nad Hernándezovu bránu.

Přímý volný kop zkušeného Portugalce Simaa se kroutil na zadní tyč, tam jej ale odvrátila pozorná obrana. Brankář Casilla měl plné ruce práce s pokusy Larssona a Manucha, oba pány ale zneškodnil. A znovu Casilla - tentokrát si počkal na pokus střílejícího Omara. Jeho protějšek v bráně Realu se musel vytáhnout rychlými reakcemi na střelu Rodrigueze, takže bezbrankové klání pokračovalo.

Snahu nelze ani jednomu z týmů upřít, ale dnes večer zůstalo pouze u ní. Nemůžeme vyzdvihnout výkony útočníků, vyzdvihněme proto alespoň pozorné obránce a dobré zásahy brankářů. Pět minut před koncem utkání se o změnu stavu pokusil Joan Verdú, ale brankář Dani Hernández byl připraven.

Poslední šanci utkání si na své konto připsal střídající Óscar González, ale pozorný Hector Moreno zablokoval jeho ránu. Po uplynutí dvou nastavených minut tak hlavní sudí ukončil bezgólový zápas a poslal oba týmy do šaten s bodem v kapse.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com, onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
Robík

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele