28. kolo
08.03.2008 20:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - AS Monaco 2:0

Nancy dokázalo udržet neporazitelnost na domácím hřišti a dvěma brankami z úvodu zápasu porazilo Monako. První branku si dali hosté sami, nešťastným "střelcem" byl Modesto, o čtvrthodinu později přidal druhou branku domácí Hadji.

Domácí kopali hned ze začátku utkání přímý kop, Chrétienovu střelu nešťastně tečoval před vlastním brankářem Modesto a daroval Nancy jednobrankové vedení. Monako bylo aktivnějším mužstvem a v desáté minutě mělo obrovskou příležitost k vyrovnání. Biancalani v pokutovém území fauloval Bakara a kopala se penalta. K její exekuci si stoupl Gakpe, Bracigliano ovšem jeho pokus vystihl a zneškodnil.

Opět se potvrdilo známé rčení "nedáš-dostaneš". Monaku se branka vstřelit nepodařila, naopak Nancy ve 20. minutě zvýšilo vedení díky Hadjimu na 2:0. Hosté na dvoubrankový náskok nenašli odpověď a odjíždějí domů poraženi.

Nancy se přiblížilo na 4 body druhému Bordeaux, které má však k dobru nedělní utkání proti Lyonu. Knížecímu klubu z Monaka patří devátá pozice.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kufa škoda to je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele