17. kolo
08.12.2007 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Valenciennes FC 0:0

Nancy teprve podruhé v sezóně ztratilo body na domácím hřišti. Bod si odváží tým Valenciennes za bezbrankovou remízu. Hosté mohou děkovat svému brankáři Penneteauovi, který předvedl několik výborných zákroků a útočníci Nancy si na něm mnohokrát vylámali zuby.

Do první šance zápasu se dostali hosté, Sanchezovu střelu brankář Nancy zlikvidoval. Pak převzali otěže zápasu domácí a ukazovali, že jim druhé místo v tabulce nepatří náhodou. V prvním poločase mělo Nancy dvě vyložené šance, Hadji ani Gavanon skvěle chytajícího brankáře Valenciennes nepřekonali. Hosté byli rádi za poločasový hvizd, protože se ke konci prvního dějství dostávali pod velký tlak.

Druhý poločas měl stejný průběh, domácí byli jasně lepším týmem, ale gól se jim vstřelit nepodařilo. Největší příležitost skórovat měl domácí Gavanon, ale jeho přímý kop v síti neskončil. Utkání tak skončilo dělbou bodů, ze které budou mít určitě větší radost hosté.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele