36. kolo
03.05.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - FC Metz 0:0

Sochaux nedokázalo na svém hřišti porazit již jasně sestupující Méty a získalo pouhý bod za bezbrankovou remízu. Utkání nepřineslo nijak atraktivní fotbal, zajímavá byla pouze úvodní desetiminutovka.

Méty mohl poslat do vedení mladík Pjanic, ale s jeho pokusem si poradil domácí gólman. Odpověď domácích přišla o tři minuty později, Sochaux zahrávalo rohový kop a po skrumáži v pokutovém území střílel Pancrate, jeho pokus ale na posledních chvíli zlikvidoval brankář Mét. Po úvodní desetiminutovce tempo hry výrazně opadlo, za zmínku stojí jen dvě nepříliš nebezpečné střely domácích hráčů Perquise a Dalmata.

V druhé půle byly lepším týmem Méty, hned ve 47. minutě zahrozil opět Pjanic, ale brankář Sochaux s vypětím všech sil jeho pokus zlikvidoval. Rozhodnout o výhře domácího týmu mohl z ojedinělého útoku Isabey, který se řítil sám na branku Mét, ale jeho střela skončila vedle levé tyče. Utkání skončilo bezbrankovou remízou a oko diváka nemohlo příliš potěšit.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele