19. kolo
22.12.2007 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Olympique Nice - Valenciennes FC 1:0

Nice dokázalo proti oslabenému Valenciennes zvítězit 1:0. Utkání ovlivnilo brzké vyloučení hráče hostů Bezzaza, který šel do sprch už v 16. minutě.

V šesté minutě se do dobré přiležitosti dostal Hellebuyck, jeho střela skončila mimo branku. O deset minut později měli hosté na hřišti pouze deset hráčů. Po bezohledném faulu na Jeunechampa byl vyloučen Bezzaz. Nice dokázalo využít převahu jednoho muže v poli těsně před koncem prvního poločasu, Hellebuyck se nejlépe zorientoval v pokutovém území hostů a poslal Nice do vedení.

Po hodině hry mohli domácí vést o dva góly, ale Edersonovu střelu brankář hostů Penneteau zlikvidoval. Fotbalisté Valenciennes se v druhém poločase dostali do jedné slibné šance, Pujolova střela skončila vedle tyče domácí branky. Nice se dostalo ještě do několika příležitostí, ale žádnou nedokázalo využít, přesto vyhrálo zaslouženě 1:0.

Valenciennes je na šestém místě, domácím patří sedmá pozice a zisk 29 bodů.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele