11. kolo
29.10.2008 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Nantes - Olympique Marseille 1:1

Olympique Marseille pouze remizoval na hřišti FC Nantes 1:1 a nepotvrdil tak roli favorita. Domácí šli do vedení na konci první poločasu, když se trefil Rémy Maréval. Za hosty pak vyrovnával ve druhém poločase Bakary Koné. Pro hosty je to další ztráta, když nejprve o víkendu prohráli s Paris Saint-Germain a dnes remizovali s FC Nantes.

Úvod utkání vyšel lépe hostům, ale šance Hatema Ben Arfy, Koného a Zianiho zůstaly nevyužity. A tak přišel trest na druhé straně. Když už se zdálo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, přišla jako blesk z čistého nebe šance domácích. David De Freitas zahrával roh, odražený míč se dostal k obránci Marévalovi a ten ranou z velké vzdálenosti rozvlnil síť za brankou brankáře hostí Steva Mandandy.

Ve druhém poločase pokračoval Olympique Marseille v zahazování šancí. Jen těsně vedle šla rána levou nohou Taye Taiwa. V 77. minutě vyústil velký tlak hostí ve vyrovnání. Mamadou Samassa, který byl na hřišti deset minut, uvolnil Koného a ten neměl problém srovnat skóre.

V 81. minutě se ještě nechal vyloučit hráč domácích Bekamenga, když uviděl druhou žlutou kartu za úmyslnou hru rukou. Hosté ucítili šanci na vítězství, ale další šance Lorika Cany zlikvidoval brankář Heurtebis. FC Nantes tak uhrálo cennou remízu 1:1.

Autor: Aleš Cahlík / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele