29. kolo
20.03.2010 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Boulogne překvapivě přehrálo Lorient

Nic není nemožné. Takovým heslem se asi v poslední době řídí fotbalisté Boulogne. Vyhráli již podruhé v řadě - a stahují manko na poslední nesestupující tým. Na Stade de la Libération dnes překvapivě padl Lorient, první branku vstřelil Marcq, druhou pak Koscielny, jenž ve druhém poločase mířil do vlastní sítě.

USBCO tak neprohrálo již potřetí v řadě - a po remíze s Lyonem a výhře s Nancy přišel další plný bodový úspěch. Ten znamená, že Boulogne se posunulo již na osmnácté místo. Z toho na sedmnácté Saint-Etienne ztrácí pouze šest bodů. Naopak třízápasová série Lorientu bez porážky je u konce. Oranžoví padli podesáté v této sezoně a klesli již na devátou příčku.

Domácí začali hned zkraje zápasu vcelku útočně. Již po pár minutách se v zakončení objevil Matt Moussilou. Ale jeho rána zpoza pokutového území brankáře Lorientu příliš nepřekvapila. Audard nestačil na střelu jednoho z domácích již po osmi minutách hry. Olivier Kapo se po svém přesném voleji již téměř radoval z branky - svého gólmana ale dokázal dokonale zastoupit Sylvain Marchal, který míč vykopl z brankové čáry.

Nakonec Boulogne ale na první n'branku nečekalo o nic déle, konkrétně asi o pět minut, kdy se trefil Damian Marcq. Alexandre Cuvillier objevil v pokutovém území snažícího se Moussiloua, míč se ale odrazil od jednoho z obránců - přímo k nohám Marcqa. Ten již balon pouze napálil za bezmocného Audarda.

První šance Lorientu přišla až ve 24. minutě. Kevin Gameiro chytrou přihrávkou objevil Morgaan Amalfitana. A Amalfitano vypálil opravdu krásnou ránu - pár metrů před pokutovým územím. Ještě nádhernější zákrok ale předvedl z pohledu Boulogne brankář Jean-Francois Bedenik.

Druhou branku ale přidali opět domácí, sedm minut po začátku druhé půle si sklepl míč do vlastní sítě Laurent Koscielny. Kapo si naběhl do volného prostoru, dostala se k němu přihrávka - napálil míč na branku. A ten se nakonec od smutného Koscielnyho odrazil mimo dosah brankáře Audarda.

Lorient byl velice blízko vyrovnání. Točená střela Kevina Gameira ale narazil pouze na dnes vynikajícího Bedenika. Kombinace Cuvilliera a Moussiloua na druhé straně zase vedla pouze do rukavic brankáře Lorientu. Poslední střelu měl Cuvillier - k brance ale nevedla.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele