34. kolo
27.04.2013 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Stade Reims 0:0

Remeš vybojovala důležitý bod v Bordeaux a vzdálila se tak od sestupové zóny; domácím naopak nezbývá než naplnit evropské naděje prostřednictvím Coupe de France.

Nutno říci, že nováček si bod plně zasloužil - co se šancí týče, byl lepším týmem, a nebýt zákroku na poslední chvíli proti střele Floyda Ayitého, mohl si odvézt i výhru. I remíza však navýšila náskok Fournierových svěřenců na osmnáctou příčku na čtyři body.

Bordelais už mají prakticky jasno v tom, že sezonu zakončí ve středu tabulky, a na jejich projevu to bylo vidět - na rozdíl od aktivních hostů, kteří nutně potřebovali body, působili Gillotovi hráči zejména v první půli pasivním dojmem. Už po osmi minutách pálil na bránu Franck Signorino, ale Cédric Carrasso si s jeho střelou dobře poradil.

Následovala přízemní rána Christophera Glombarda, která se po půlhodině hry otřela o tyč; celý brejk rozehrával brankář Agassa, který si všiml špatného postavení hráčů v soupeřově pokutovém území. Když však neuspěl ani Henrique, který sice překonal Carrassa, ale pálil těsně mimo, nedošla útočná snaha hostů v prvním poločase gólového naplnění.

Bordeaux vůbec poprvé zahrozilo až osm minut po přestávce, avšak Bellion trestuhodně minul - akce začala u André Biyoga Poka, který se probil dopředu a uvolnil mladého forvarda, jenž však tváří v tvář Agassovi ke zklamání tribun netrefil. Na druhé straně neuspěli Anthony Weber ani znovu Ayité.

Tožský útočník byl možná nejaktivnějším mužem na hřišti; jeho další intervence po Devauxově pasu vyústila v ránu z první, kterou na brankové čáře zblokoval Marc Planus. Finální šanci zápasu pak zaznamenal bordeauxský Henri Saivet, který nepříjemně protáhl Agassu, leč bez výsledku.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele