11. kolo
24.10.2015 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Angers SCO - EA Guingamp 0:0

Utkání mezi Angers SCO a Guingampem rozhodně příliš vzruchu nenabídlo. Nešlo tedy o případ, kdy i bezbrankové remízy přinášejí zajímavý fotbal.

Málokdo tušil, co od tohoto zápasu čekat, protože tyto dva celky se na nejvyšší úrovni ještě nikdy nestřetly. Největší šance přišly až v samotném závěru. Na jedné straně to byl po centru Yannise Salibura známý Jimmy Briand, ale ten ztroskotal na Ludoviku Butellem. Na straně druhé se po rozehrávce přímého kopu dostal k hlavičce Cheikh Ndoye, jenže trefil pouze břevno.

V 80. minutě byl za hrubý zákrok na Mustaphu Dialla vyloučen Slimane Sissoko, ale hosté na obranou řadu soupeře nedokázali vyzrát ani při početní výhodě. V tabulce tedy zůstávají v relativně klidném středu tabulky a vyhlížejí duel s Lorientem, který sehrají o příštím vídendu na domácím Stade du Roudourou.

Angers zůstanou navzdory remízovému výsledku na fantastickém druhém místě a budou s napětím sledovat šlágr kola, ve kterém v neděli večer vyzve vedoucí PSG páté ASSE. Nynější ztráta ligového novice na ligového lídra činí čtyři body. A pokud snad vyhraje skvadra Christopha Galtiera, dotáhne se na SCO, které v příštím kole přivítá AS Monaco.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele