33. kolo
20.04.2022 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

David Costa (© AFP)

RC Lens zdolal Montpellier 2:0

Boj o evropské poháry se dramatizuje a ve hře nadále zůstává RC Lens, který doma zdolal Montpellier 2:0. Domácí si rozdělili góly do obou poločasů, nejprve se prosadil David Costa a po změně stran zvýšil Igniatius Ganago.

První poločas nabídl vyrovnanou partii, ve které měli možná trochu navrch hráči hostujícího celku. Montpellier si ale nedokázal vytvořit vetší příležitost, kterou by zaměstnal brankáře Faríňeze. Ve 34. minutě si vytvořili dobrou možnost domácí a Seko Fofana dokonce rozvlnil síť, ovšem při své dorážce se nacházel v ofsajdu a branka tak nemohla platit. Lensu to nemuselo zas tolik vadit, protože jen o tři minuty později předvedl odvážný průnik do pokutového území David Costa a své sólo zakončil gólem!

RC Lens nakonec ovládlo první poločas ve všech směrech, kdežto Montpellier po slibném začátku postupně uvadal. Hosté se nedokázali prosadit ani ve druhém poločase a čtvrthodinu před koncem přiblížil domácím tři body Igniatius Ganago. Frankowski poslal z pravé strany naprosto ideální centr a Igniatius Ganago hlavou zvýšil na 2:0.

Po druhé brance už Montpellier neměl síly a nedokázal vstřelit ani kontaktní branku. RC Lens zvládlo důležitý souboj a nadále zůstává ve hře o evropské poháry. Montpellier je jedenáctý.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

U naší dvojky 1,75-3,43-4,6. Dá i naše jednička nejnižší kurz?????

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele