3. kolo
28.08.2010 16:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Hughes si na své konto připisuje další remízu, tentokrát pod jeho rukami nepadl ani Blackpool

První liga se vrátila na Bloomfield Road po 39 letech a hned mohla Blackpoolu přinést další tři body. Nebyl by to však Mark Hughes, kdyby jeho tým alespoň tu remízu neukopal. Potřetí v řadě tedy jeho Fulham v letošní sezoně plichtí - pět minut před koncem jej zachraňoval Etuhu.

Hoši z Bloomfieldu odstartovali do utkání v dobré náladě a při chuti byl třeba debutant Varney, který hned prudkým volejem vyprášil Stockdaleovy rukavice. A Tangerines pokračovaly, aby se dokonce zanedlouho neoprávněně domnívali, že jsou ve vedení. Ormerodovu hlavičku do sítě po Craineyho centru totiž čárový scratchoval za údajný ofsajd. A když ani další Varneyho pokus nenasadil menšímu tlaku Blackpoolu korunu, přiložil na druhé straně ruku k dílu Zamora a bezbrankové skóre konečně povolilo. Deset minut před přestávkou Dembele předběhl Evatta, jehož podle rozhodčího nefauloval, a tahle situace mu pak dala volnost k přesnému centru na čerstvého reprezentanta.

Kůň Fabia Capella, přítomného v hledišti, však už po hodině hry odstoupil z trávníku po jednom z ostrých soubojů a tím jako by symbolizoval také úpadek Cottagers. Nejprve ještě nelítostný postranní sudí zakázal Tangerines další gólovou radost, když signalizoval faul Varneyho na brankáře Stockdalea. Devatenáct minut před koncem už to ale klaplo, i s notnou dávkou štěstí. Brankář Fulhamu totiž Varneyho ránu akorát odsoudil k putování podél brankové čáry, a jelikož se dobíhající Pantsil nezvládl včas zastavit, znamenalo to pro Blackpool vyrovnání. Na dně se pak Cottagers ocitli hned po pěti minutách, kdy Varney po Ormerodově pasu korunoval svůj skvělý výkon přesným přízemním finišem. Jak bylo řečeno, Fulham se záhy dočkal vyrovnání až v 85. minutě, kdy se po výborné práci Dembeleho neměl problém prosadit Etuhu.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool začal na nováčka velice dobře, 4 : 0 ve Wiganu, ovšem Arsenál ho poslal výhrou 6 : 0 tam kam patří, Fulham udělal dvě cenné remízy , možná příjde i třetí nejméně cenná , takže tip vážení sportovní přátelé 0 : 0.

Reagovat
Devil

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

překvapivá výhra ve Wiganu, debakl na Emirates ale většinu zápasu v 10... Fulham nepřesvědčí ani napotřetí... 1:1

Reagovat
Devil

Fulham presvedcil uz na podruhe......

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim s tim, že remíza s Devils je úspěch, na druhou stranu poslední dva domácí zápasy s UTD Fulham vyhrál... doma na ně poslední dobou celkem uměj

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 a vo tom to je

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusim 1...všichni víme jak se nováčkům první zápas doma daří...napr:Burnley-ManU-1:0 a nebo před 2 lety Hull-Fulham-2:1,takže tak..

Reagovat
Firkraag

"Pod jeho rukami" je gramatickej paskvil....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele