17. kolo
12.12.2010 14:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Birmingham zase venku nevyhrál, v derby s Wolves dokonce padl

První čisté konto od půlky dubna a je z toho další vítězství pro McCarthyho ztrápené ovečky. Ty tak vnáší zase trochu vzruchu do záchranářských bojů, když těsně strhly na svou stranu první ze dvou po sobě jdoucích derby o anglické Středozemí.

Obzvlášť první půle se nesla ve znamení soubojů Bena Fostera s ofenzivními hráči Wolverhamptonu. Ti totiž hned od počátku vykazovali nebývalé známky sebejistoty a odhodlání znovu zvítězit. Přesto se i díky spolehlivému výkonu brankáře Brums na první branku docela načekali. Foster se bravurně vrhal z jedné strany na druhou, likvidoval tak mnoho pokusů Edwardse a zasáhnout zvládl i proti pokusu Ebankse-Blakea. Krátký už byl ale na Huntovo nekompromisní zakončení pod víko, když irského reprezentanta v ideální pozici na přední tyči našel Ebanks-Blake. Tak se stalo jenom chvilku před koncem první půle, v níž takový Birmingham dopředu nepředvedl zhola nic, zatímco směrem dozadu si ani narychlo spíchnutá obrana nevěděla moc rady.

Do druhé půle se od hostů očekávalo zlepšení, které se sice dostavilo, ale ani zdaleka v adekvátní míře. Jen dvě minuty po přestávce mohli navíc Brums děkovat Edwardsovi, že se dnes opravdu nevyspal dobře a spálil tak už asi svou čtvrtou šanci v zápase. Posléze to byl zase Foster, kdo Birmingham zachraňoval před další pohromou, přesněji řečeno gólem Milijaše. Brums se konečně zvedli až s příchodem Phillipse a nejlepšího střelce Gardnera, tohle duo však už dokázalo zahrozit pouze jedinkrát, když prvně jmenovaný po centru svého parťáka trestuhodně hlavičkoval mimo.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 2 Fletcher,Ebans Blake,Philips,Philips

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele