7. kolo
01.10.2011 16:00 CET
0 : 4
(0:0)

Reportáž

Man City nasázeli Rovers ve druhé půli čtyři góly

Manchester City zapomněl na bídný úterní výkon z Ligy mistrů proti Bayernu a spravil si chuť na Blackburnu. Rovers nestačili hlavně na střídajícího Samira Nasriho, jenž měl po svém příchodu prsty ve třech brankách. Góly za Citizens přišly všechny až ve druhé půli a nasázeli je Adam Johnson, Mario Balotelli, Samir Nasri a další ze střídajících hráčů Stefan Savić.

Hosté utkání opanovali od samého začátku, už po deseti minutách mohli jít do vedení. Střelu z úhlu od Davida Silvy vyrazil Robinson jen k nohám Balotelliho, který mohl dorazit míč do sítě, jenže pálil vysoko nad. Za dalších sedm minutek se do veliké šance dostávali i domácí. Samba využil ztráty míče Manchesteru City na útočné půli, prošel přes několik soupeřových hráčů a předložil míč do běhu Hoilettovi. Toho ovšem výborně zablokoval Zabaleta, takže k ohrožení brány vůbec nedošlo.

Ve 28.minutě musel být ke zklamání fanoušků zraněný Sergio Agüero, místo něhož přišel na hrací plochu Samir Nasri, což se v průběhu zápasu ukázalo být klíčové. Do konce první půle mohli svěřenci Roberta Martineze, ještě několikráte jít do vedení, nejprve těsně minul Balotelli, poté stejný hráč parádními nůžkami rovněž netrefil branku a nakonec "Super Mario" do třetice střílel vedle ve výborné pozici po centru Zabalety.

Také druhý poločas začal šancí italského "Enfant terrible". Ve dvaapadesáté minutě si míč perfektně hrudí sklepl na pravačku a napálil balon do tyčky Robinsonovy branky. Za další čtyři minuty už se ale skóre měnilo. Adam Johnson se po rohu dostal k míči a nádherně jej poslal do levé šibenice - 0:1. Za nedlouho už to bylo o dva góly. Nasri na levé straně přešel přes Danna a jeho centr na bližší tyč uklidil do sítě konečně Mario Balotelli - 0:2.

Čtvrt hodinu před koncem definitivně utnul naděje Rovers Samir Nasri. Francouzský záložník ve vápně společně se Silvou přehrál dvojici obránců, načež díky teči jich obou propasíroval míč za Robinsonova záda - 0:3. Až v závěru duelu se do šance dostali i domácí. Z dálky střílel Yakubu a jen těsně minul Hartovu svatyni. Minutu po tomto pokusu však opět udeřil klub z Manchesteru. Další Nasriho roh tentokrát do branky nasměroval Savić, čímž dodal utkání konečný stav - 0:4.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (22)

Přidat komentář
Mircu5

0:3

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn Rovers 1 - 4 Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
PePiG7

1-1 Yakubu-Kolarov

Reagovat
t0mmy33MCFC

tevez ve fife12 88ovrl a vono se to takhle vyvine...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ani tam nie je nasadeny v základe a už len s princípu sa radsej trápim s Džekom na hrote

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak zaklad je tam dle nasi aktualne nejcastejsi sestavy no...jinak Mario je tam taky dobrej ;) a vime ze je i v realu, jen aby uz konecne vyrostl z te puberty

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas.

Reagovat
paver

Rovers po vyhre nad Arsenalem doma s Mnchesterem poradi 3:2

Reagovat
paver

Manchesterem

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 . Aguero opat vylepší svoju bilanciu

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě jako velký fan city jsem zklamán z úterního zápasu s bayernem + z toho co se kolem dělo a děje, proto ani nemám chuť se k zítřku nějak obšírněji vyjadřovat. z úterního průšvihu beru v sobotu jen tři body ať hraje třeba hart se savicem v útoku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
t0mmy33MCFC

1-3 Aguero se trefi

Reagovat
smazaný uživatel

0:1.

Ale raději bych souhlasil s Tipem Eurof.

Reagovat
diastan

0:3

Reagovat
Veselac

2:2

Reagovat
diastan

Dnes jsem přišel až po půl hodině hry. Řekne mi někdo co se stalo, Aguerovi, že střídal hned v 28. ? Doufám, že není zraněný, měli bychom už problémy s útočníkama

Reagovat
smazaný uživatel

střídal kvůli zranění, pravděpodobně má problémy s třísly :(, dneska ale dobrý zápas a důležité body :) Mario hrál parádně

Reagovat
diastan

Mario kdyby nebyl hňup, tak je oproti Džekovi 100 a jedna.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele