32. kolo
02.04.2016 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sunderland AFC - West Bromwich Albion 0:0

Celkem líbivý první poločas sliboval po změně stran zajímavou bitvu, hráči West Bromwiche se však v druhém dějství ujali typické destruktivní, vyčkávající taktiky a bylo po zábavě. Výborný Foster tak výrazně zkomplikoval cestu Sunderlandu za záchranou.

Živý start obou celků do utkání mohl gólově poznamenat v desáté minutě Defoe, který si po přízemním centru Kaboula chtěl zahrát na Vardyho proti Německu, jeho patičku ovšem Foster zlikvidoval. Pulisův výběr hrál na své poměry nezvykle ofenzivně, jeho snaha ovšem ztroskotávala jak na kompaktní defenzívě, tak na vlastní nepřesnosti. S mírnou převahou na míči tak vyprodukovali za poločas jen dvě střely, obě mimo tři tyče.

Hráči Black Cats se samozřejmě snažili využít otevřenější obrany zásadově defenzivního mužstva a vidět byl především Khazri. Ten se nejprve ve 31. minutě marně domáhal pokutového kopu po zákroku Fletchera, aby vzápětí vyzval k otevření skóre Cattermolea, jenž ale tváří v tvář Fosterovi domácí fanoušky zklamal.

Z větší dálky zkoušel neúspěšně své štěstí i krátce po změně stran a Foster si parádním skokem taktéž poradil se střelou Boriniho z dvaadvaceti metrů. Slušný vstup do druhé půle jakoby zarazil Baggies, kteří se následně stáhli do své obvyklé formace, která vymazala do té doby volné prostory pro útočné akce. Sami se tím ovšem zahnali z dosahu domácí branky, pro diváky začaly dlouhé minuty fotbalového strádání...

Až v samém závěru si dobrou pozici vytvořil Borini, ani jeho technický pokus, ani tvrdší rána zblízka od Defoeho však Fostera nezaskočila. Vynikající výkon hostujícího brankáře mohl dostat krutou ránu v poslední nastavené minutě, gólová dorážka N'Doyeho však přišla z ofsajdu a stejně jako před rokem tak na Stadium of Light dokázal brankář WBA udržet čisté konto a zařídit pro svůj tým alespoň bod.

Autor: Josef Gvoždiak / bbc.com, espnfc.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
vanGomm

Domácí hrají o záchranu,hosté už zachráněni jsou.Tip 1.

Reagovat
tlaci

Už by mohli poslat Norwich na sestupové pozice 2:1

Reagovat
Infernoqt

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele