37. kolo
14.05.2017 13:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Crystal Palace - Hull City 4:0

Tajenka sestupové křížovky je rozluštěna, po boku Sunderlandu a Middlesbrough se s Premier League loučí i Hull City. Rozhodla o tom dnešní jasná porážka 4:0 na hřišti Crystal Palace, jež se dnes pod vedením záchranářského mága Sama Allardyce definitivně zachránilo. O výsledku bylo rozhodnuto de facto už v první půli, kdy se trefili Zaha a Benteke. V závěru už se Tigers sesypali a po dalších trefách Milivojeviće a Van Aanholta se s elitní scénou neloučí příliš důstojně.

Marco Silva zázrak nedokonal. Hull se po jeho příchodu mimořádně zvednul, a kdyby se počítala tabulka od data jeho jmenování, udržel by novopečený sestupující poklidný střed tabulky. Jenže nepovedený začátek sezóny stál Tygry celý ročník.

Hosté dnes museli vyhrát a tento plán se jim po fatální chybě Ranocchii sesypal už po třech minutách. Italský stoper promáchl jednoduchý balón a Wilfried Zaha si v samostatném úniku poradil bez sebemenších potíží. Krátce nato málem zvýšil James Tomkins, hlavičkou po rohovém kopu ale mířil těsně vedle.

Po půlhodině hry se ale Eagles do dvougólového vedení už dostali - taktéž po rohu. Hull má s bráněním standardních situací a vysokých míčů obecně problémy celou sezónu, což se nyní neblaze projevilo zrovna v klíčových momentech (taktéž se Sunderlandem). Puncheonův centr nekompromisně zatloukl do branky Christian Benteke.

Gólmani byli dnes v Selhurst Parku úplně zbyteční, sic počet střel na branku kopíroval výsledné skóre. Zatímco Tigers se k ohrožení Hennesseyho vůbec nedostali, Crystal Palace udělil soupeři lekci z efektivity. Jen po hodině hry při protiútoku neuspěl Benteke, když v solidní pozici pálil vedle.

S blížícím se koncem utkání mizela i naděje z hráčů Hullu. Když proto sedm minut před koncem Dawson sestřelil ve vápně Schluppa a Luka Milivojević proměnil penaltu, bylo to pro Tygry do jisté míry vysvobození. V devadesáté minutě pak po pasu McArthura stanul sám před Jakupovićem Patrick van Aanholt, jenž zpečetil výhru Crystal Palace 4:0.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
popltak

Hull sestup!!! 2:0

Reagovat
patrikhm

Vzhledem ke zbývajícímu losu asi jo

Reagovat
HullCity

Heh,letos můžeme dokázat,že i se 40 body jde sestoupit...

Reagovat
popltak

Hope so.

Reagovat
smazaný uživatel

-2,5 - 2:0

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
HullCity

Vzhledem k té části s Phelanem v čele si sestup zasloužíme.Silva nám dal naději na záchranu,ale ani on se nevyvaroval výsledků,kvůli kterým padáme o soutěž níž,např. remíza s Burnley nebo ta ostuda se Sunderlandem.Bude zajímavé,koho udržíme a kdo naopak odejde.Je jisté,že hostování se nikomu neprodlouží,Silva odejde na 100% a nejspíš i duo Robertson,Maguire.Uvidíme co se stane,ale pokud zůstane Allam,tak se dá očekávat návrat do PL.

Reagovat
kattos

Čekal jsem od vas víc, no nic papá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele