23. kolo
01.02.2017 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Stoke City - Everton FC 1:1

Peter Crouch to dokázal. Když mu v sedmé minutě Marko Arnautović na stříbrném podnose naservíroval míč před odkrytou klec Evertonu, 36letý čahoun nepohrdl a stal se 26. fotbalistou v historii Premier League, který dosáhl na metu jedné stovky branek. Povedlo se mu to téměř 15 let po prvním úderu...

Byl to krásný okamžik i pro nezaujaté diváky: historicky nejstarší autor sté branky v Premier League (doposud se z tohoto titulu těšil Ryan Giggs) samozřejmě v rámci oslavy nezapomněl předvést svého proslulého robota a zároveň zřetelným gestem z celého srdce děkoval Arnautovićovi za asistenci.

To jediné, co potom zbývalo k dokonalosti, bylo výsledné vítězství Stoke City, kterého se ovšem Crouch nedočkal. Vyrovnáno bylo ve 39. minutě, a to dosti nešťastnou cestou - když si Ryan Shawcross srazil centr Seamuse Colemana do vlastní sítě. Původně ještě sice Potters měli naději, když se mával Lukakuův ofsajd, po diskuzi rozhodčích ale nakonec byl gól uznán.

A dalšího se již diváci na Britannia Stadium nedočkali, přestože se obě strany snažily. Stoke byl kontroverzním rozhodnutím viditelně nabuzený a Crouch okamžitě volejem poděsil hostující fandy, přičemž Robles záhy v souboji jeden na jednoho odmítal Arnautoviće.

Svůj debut za Stoke si následně málem osladil Saido Berahino, jeho pokus ale z čáry vyhlavičkovával Funes Mori. Na druhé straně zase brankář Grant výborně likvidoval prudkou hlavičku mladíka Daviese.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Asi dám na book- ještě počkám, co provede za kouzla , možná bude favorit domácí celek.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nebude favorit , dám dle book 0-2.

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Infernoqt

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
smazaný uživatel

Porazí Citizens 4:0 a pak Stoke musí dát doma dva góly, aby z toho byla alespoň remíza.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele