19. kolo
26.12.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Crystal Palace ostrouhalo v zakončení, bod Cardiffu vychytal Etheridge

Po výhře nad Leicesterem a Manchesterem City se zdálo, že porazit po Vánocích i Cardiff by pro Crystal Palace mělo být tím nejjednodušším počinem. Očekávaný triumf se však nekonal. Domácí sice byli po celý zápas výrazně lepším týmem a zasypali branku Neila Etheridge desítkami střel, jenže branková konstrukce a výtečný výkon filipínského gólmana v kombinaci s místy mizerným zakončením přinesly týmu Roye Hodgsona pouze bod za bezbrankovou remízu.

Hráči Palace přitom měli vedení na dosah hned po dvou minutách hry, když se po dobré práci Zahy dostal k zakončení Andros Townsend, ale po mimořádném zásahu na Etihad Stadium mu tentokráte radost zhatilo břevno. Tentýž hráč pak zahodil i další dobrou příležitost, kterou mu vypracoval Patrick van Aanholt, a lépe si nevedli ani Milivojević, Zaha či Aaron Wan-Bissaka. Hosté hrozili jen sporadicky skrze Hoiletta s Reidem, ale za nerozhodný stav mohli být v poločase rádi.

Ani po změně stran se však obraz hry pranic nezměnil. Když už se zdálo, že pohotového Etheridge nachytal Luka Milivojević na švestkách, míč zase ke zmaru domácích skončil na břevně, a pomyslnou třešničku na dortu neproměněných šancí záhy dodal střídající Connor Wickham, jenž nedokázal skórovat ani z hranice malého vápna. V závěru ještě Etheridge korunoval svůj kvalitní výkon proti Van Aanholtovi a zařídil tak Cardiffu cenný bod, díky němuž zůstává mimo oblast sestupu. Crystal Palace nadále drží čtrnáctou příčku a udržuje si odstup od konkurentů níže, přesto Selhurst Park tentokráte nadšením nebouřil.

Autor: Martin Kantor / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Championship

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele