2. kolo
17.08.2019 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Úsporný Everton, podruhé. Toffees jediným gólem porazili Watford

Vzpomínáte na minulou sezónu? Watford loni v srpnu válcoval Premier League, pak porazil i Tottenham a po čtyřech kolech měl plný počet bodů. Letos ve dvou utkáních nedal gól, nemá ani bod a musí se rychle vzchopit. Naopak Everton po bezgólové remíze s Crystal Palace opět divákům moc nenabídl. Jen jediný gól Bernarda, jenž rozhodl o výsledku.

Všechno podstatné se stalo už v desáté minutě, a to poměrně překvapivě. Lucas Digne zdánlivě v tísni odpálil balón z vlastní poloviny někam nazdařbůh, kde shodou okolností nabíhal Bernard do samostatného nájezdu. Rychlá klička doprostřed, rána, titěrná teč Dawsona - ale dostatečná k tomu, aby Ben Foster v brance nestačil zareagovat - 1:0.

Watford se na rozdíl od minulé sezóny v úvodu ročníku trápí. Zatímco před rokem vyhráli Hornets všechny čtyři úvodní klání, letos se nezmůžou dokonce ani na gól. Není proto divu, že nejblíž brance byl v prvním dějství stoper Dawson, jenž po rohovém kopu Holebase trefil břevno. Po změně stran ještě Deeneyho pokus zastavil Pickford, a to bylo od hostů všechno.

A proto se ani fanoušci Evertonu nemuseli dvakrát čertit, když jejich oblíbenci v ofenzivě po zbytek utkání mlčeli. Výkřik Richarlisona totiž vyzněl do prázdna, no a když Bernard před vápnem vybojoval míč pro Keana, nebylo z toho taky nic. Posila z Juventusu totiž následnou střelou o centimetry minula prostor tří tyčí.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (4)

Přidat komentář
MCFC_8

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele