26. kolo
19.02.2022 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Emmanuel Dennis (© AFP)

Watford překvapivě vyloupil Villa Park

Aston Villa doma nepotvrdila roli favorita a poněkud překvapivě podlehla předposlednímu Watfordu 1:0. Domácí sice měli po většinu zápasu více ze hry, nedokázali si ale pohlídat rychlé kontry soupeře. Watford výhrou zase zamíchal kartami v boji o záchranu a na první nesestupovou příčku tak rázem ztrácí už jen čtyři body.

Jako první se do nadějné pozice dostal útočník Ings, toho ale v zakončení na poslední chvíli zablokoval stoper hostí. Na druhé straně zase do rychlého brejku utekl Sarr, který si krásně pohrál s vracejícími se obránci Aston Villy, v zakončení si ale vylámal zuby na skvělém Martinezovi. Na druhé straně zase Buendía vysunul za obranu Ingse, který ve vyložené pozici orazítkoval tyč. Branka by ale stejně nemohla být uznána, jelikož se útočník nacházel v drobném ofsajdu. Na konci první půle ještě pálil nebezpečně Coutinho, branku ale netrefil.

Po deseti minutách druhé půle o sobě dali znovu vědět hosté, když se tentokráte do rychlého brejku rozeběhl Sissoko, finální fázi ale nezvládl a místo přihrávky lépe postavenému spoluhráči pálil jen do boční sítě. Pak přišla asi nejlepší pasáž Aston Villy. Nejprve pálil nepřesně z volného kopu Digne, následně se dalekonosnou ranou neprosadil ani Jacob Ramsey, načež z podobné pozice přestřelil i záložník Coutinho.

A tak udeřilo na druhé straně. Po centru Sarra přetlačil Dennis Ashleyho Younga a hlavičkou z pár metrů rozhodl o vítězství Watford nad Aston Villou v poměru 1:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele