27. kolo
26.02.2022 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cristiano Ronaldo (© AFP)

Manchester United ani podruhé v sezoně na Watford nevyzrál

Watford uhrál ve 27. kole Premier League na Old Trafford s Manchesterem United bod za remízu 0:0. Domácí měli územní převahu, kterou však v branku přetavit nedokázali.

Hned v páté minutě našel Aaron Wan-Bissaka v pokutovém území Cristiana Ronalda, který se míč zpracoval a z otočky pravačkou napálil pravou tyč. Za sedm minutě Ronaldo sklepl pas pro Elangu, který vyslal Fernandese. Ten ale nedokázal propálit Forstera.

V 15. minutě Telles po Elangově přihrávce hledal opět Cristiana Ronalda, který už tentokrát dostal balon do sítě, ale bohužel pro Red Devils sudí odhalili ofsajd portugalského útočníka.

Pětinásobný držitel zlatého míče byl znovu v centru dění v 55. minutě. Ronaldo si zpracovával míč zády k bráně a po kontaktu s obráncem šel k zemi. Situaci kontroloval VAR, ale penalta se nakonec nepískala.

O dvě minuty později Elanga přihrál před vápno a pokračoval v pohybu, míč se k němu poté po přiklepnutí Pogby dostal zpět, jenže švédský křídelník v rychlosti nedokázal zamířit přesně a pravou tyčku těsně minul. Byla to zřejmě největší šance zápase po Ronaldově tyčce, Elanga pálil z úrovně malého vápna.

Manchester United už si do konce duelu nedokázal připravit žádnou zajímavější šanci a připisuje si v boji o postup do Ligy mistrů další ztrátu. Pro Hornets naopak jde o cenný bod v boji o záchranu.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele