6. kolo
26.09.2021 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Wolves si vezou ze Southamptonu tři body

Wolverhampton zvítězil v utkání šestého kola Premier League na půdě Southamptonu 1:0. Jedinou branku duelu si připsal Raúl Jiménez.

Drobné propadnutí Southamptonu připravilo ve druhé minutě brzkou šanci Semedovi. Střelu zprava však McCarthy vytěsnil na rohový kop.

Ve 41. minutě vymyslel Mohamed Elyounoussi elegantní oblouček za tříčlennou zadní linii Wanderers. Redmond se pohotově otočil a také zavěsil, jenže gól nemohl platit pro očividný ofsajd.

Podence si po hodině hry naběhl hned do čtyř překážek najednou. Saints rozjeli protiútok. Armstrong ho přenesl doprava, ale talentovaný Livramento zakončil jen do zakleknutého Sá. Za chvíli hosté nebezpečně odkryli území před velkým vápnem, odkud zkoušel štěstí Elyounoussi. Tečovanou ránu José Sá vyrazil před sebe a pak obětavě vystartoval proti dorážce Adamse, jenž zřejmě byl v ofsajdu.

V 61. minutě otevřeli hosté skóre. José Sá nasměroval skvostný výkop k Raúlu Jiménezovi, jenž na hranici pravidel přetlačil Bednarka a mohl tedy pokračovat dále. Po kličce Salisuovi se zasekávačkou znovu zbavil polského stopera a pak už chladnokrevně uklízel za McCarthyho záda.

V nastaveném čase se Raúl Jiménez ocitl v šanci, která v mnohém připomínala jeho gól z 61. minuty. Po dlouhém nákopu z obrany si odstrčil Romeua, ale ve finále z bezprostřední blízkosti napálil u bližší tyče stojícího McCarthyho.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele