10. kolo
30.10.2021 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Che Adams (© AFP)

Southampton díky jediné přesné trefě přemohl Watford

Southampton pokračuje v bodové šňuře. "Saints" díky jedinému zásahu Che Adamse uspěl na půdě Watfordu, který po vynikajícím výkonu na hřišti Evertonu tentokrát zklamal.

Rozhodující moment duelu se odehrál již ve 20. minutě. Přihrávka Armstronga sice očividně postrádala adresáta, míč si nicméně vzal Adams, jehož obstřel z hranice pokutového území skončil v šibenici domácí svatyně. Watford mohl odpovědět po půlhodině hry. Brankář Foster našel výkopem rozběhnutého Kinga, jenž odcentroval na zadní tyč, kde Sarr překonal gólmana hostů McCarthyho, Saints však obraným zákrokem na brankové čáře zachránil Walker-Peters.

Do konce první půle už sbíral šance pouze Southampton. Ve 34. minutě vyhledal Armstrong centrem Adamse, ovšem výsledná hlavička se od země odrazila nad břevno. Za další dvě minuty pálil sám Armstrong, leč těsně vedle tyče. Ve 42. minutě se Armstrong po skvělé práci Walkera-Peterse dostal do další příležitosti, jenže zcela osamocen zblízka trestuhodně pálil příliš vysoko.

Domácí chtěl po změně stran vytáhnout z bryndy Kucka, nejprve však přestřelil, podruhé jej v 56. minutě vychytal McCarthy. Vůbec největší šanci na vyrovnání si Watford schoval pro 88. minutu. King zleva vyhledal Forstera, jenž pohotově vypálil z otočky, tříbodový zisk pro hosty nicméně uhájil vynikajícím zákrokem McCarthy.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele