24. kolo
08.02.2022 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů West Hamu (© AFP)

West Ham doma těsně porazil Watford

West Ham United porazil v zápase 24. kola anglické nejvyšší soutěže Watford. O jediný gól duelu se postaral Jarrod Bowen s pomocí hostujícího obránce.

První a jedinou větší šanci prvního poločasu měl ve 36. minutě West Ham. Jarrod Bowen se na pravé straně dokázal dostat hned přes několika bránících protihráčů, poté navíc vymyslel parádní přihrávku do pokutového území na osamoceného Saida Benrahmu. Alžírský reprezentant ale nereagoval ihned, poté trefil gólmana Aréolu a z dorážky levou tyčku.

V 68. minutě už se domácí do vedení dostali. Lanzini posunul na lépe postaveného Jarroda Bowena, který si to namířil rovnou k brance a z nějakých dvaceti metrů poslal přízemní střelu. Ta by Fosterovi asi příliš starostí neudělala, kdyby se neotřela o nohu Samira, díky čemuž balon úplně změnil směr a skončil v síti.

O sedm minut později mohlo být vyrovnáno. Tom Cleverley si udělal na hranici pokutového území prostor a vyslal ránu přesně k tyči. Łukasz Fabiański však ukázal svou třídu, natáhl se a balon vyrazil mimo brankový prostor. V 84. minutě bylo znovu živo na druhé straně, kde střílel aktivní Bowen. Jeho ránu však Foster dokázal vytěsnit na tyčku, odkud míč zamířil mimo.

V 86. minutě si Watford vytvořil obrovskou šanci. Na pravé straně se uvolnil Pedro a poslal balon do vápna. Fabiański míč nezachytil, a tak těsně před Kingem zasáhl Vladimír Coufal, který celou situaci pro domácí zachránil.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
OnlyWHU

Těsnou výhru jsme si zasloužili. Dvanáctka našich opor už ze sebe mačká zbytky sil. Prospělo nám střídání přesnějšího Lanziniho za plonkovýho Benrahmu. Watford byl v poli pohyblivější, ale naštěstí mu nevyšla ani jedna finálních kombinací. Zápas pro nás rozhodl v současný době náš nejlepší hráč Bowen. Jsem zvědav na zbytek sezony. Jestli vydržíme v dosavadním standardu, tak smeknu. Dobrá zpráva - MU ztratil na Burnley, takže jsme opět na skvělým čtvrtým místě. COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele