24. kolo
18.02.2023 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Eberechi Eze (© AFP)

Brentford doma remizoval s Crystal Palace

Brentford remizoval ve 24. kole Premier League s Crystal Palace 1-1. Hostující tým poslal do vedení v 69. minutě Eze, jehož našel přesným centrem Olise. Brentfordu zařídil bod v 96. minutě střídající Janelt, který srovnal hlavičkou do šibenice.

V 7. minutě dostal trochu prostoru Norgaard a v pokutovém území nebezpečně pálil z první, jeho pokus však prolétl kousek od pravé tyče. V 11. minutě zahrozili hosté, Olise se na hranici šestnáctky vůbec nerozpakoval a prudkou střelu namířil pod břevno, Raya byl ovšem připraven a exkluzivním zákrokem zabránil jistému gólu. V 19. minutě si na pěkný centr naskočil Andersen, nicméně hlavou trefil jen svého spoluhráče.

Brentford měl v prvním poločase mírnou herní převahu a další příležitost si vytvořil v 30. minutě. Střelou z hranice vápna to zkoušel Toney, jeho pokus ovšem postrádal větší razanci a Guaita si s ním bez problému poradil. První poločas nakonec branku nepřinesl, a tak se šlo do kabin za stavu 0-0.

Po přestávce se do první šance dostali hosté, Schlupp si naskočil na přesný centr ze strany, ale jeho hlavička skončila těsně vedle. V 60. minutě zkusil štěstí střelou z voleje Norgaard, gólman hostů však výborně zasáhl a nepřipustil změnu skóre. V 69. minutě nečekaně udeřili hosté. Olise poslal do vápna přesný centr, do vzduchu se nejvýše vyšvihl Eze a hlavou usměrnil balón k levé tyči. Domácí odpověděli až v nastaveném čase. V 96. minutě si centr ze strany našel střídající Janelt a hlavou do šibenice vyrovnal na 1-1.

Autor: Jan Keňo / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele