30. kolo
08.04.2023 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

David Moyes (© AFP)

West Ham zvládl londýnské derby

Fulham prohrál v utkání 30. kola Premier League s West Hamem United 0:1. A to dost smolně, o osudu celého klání rozhodl vlastní gól Harrisona Reeda.

Hned první zajímavější moment zápasu skončil ve 23. minutě gólem. Coufal si na pravé straně poradil s Robinsonem a jeho střílený centr se odrazil k Bowenovi. Ten následně udělal kličku směrem k brankové čáře a následný zpětný pas si do vlastní sítě nešťastně srazil Harrison Reed. Ve 39. minutě pak mohl ve prospěch domácích skórovat Antonee Robinson, jeho bomba zpoza vápna však vyrovnání nezařídila, proletěla totiž těsně nad břevnem.

Po necelé hodině hry se iniciativy ujali Hammers a Bowen prostrčením do šestnáctky vyzval k zakončení ve stoprocentní šanci Ingse. Ten se z rohu malého čtverce pokoušel dloubnout balon přes Lena, německý gólman ale včas vyběhl a dokázal střelu vyrazit. V 77. minutě nabídl příležitost tristní rozehrávkou hostům Tete, jenže Benraham poté pálil jen vedle pravé tyčky.

Cottagers si v závěru vypracovali tlak a také šance na vyrovnání. Nejprve Vinícius vyslal Pereiru, jenž se pokusil obejít vyběhnutého Fabiaňského, jenže polský gólman mu stihnul míč vypíchnout. Zanedlouho centroval Wilson na hlavu Adarabioya, opět ale zasáhl gólman kladivářů. V nastaveném čase ještě mohl West Ham svou výhru pojistit, když po obrovské chybě Reama mířili sami na brankáře Cornet s Benrahmou. První jmenovaný však místo přihrávky vypálil, což se ukázalo jako veliká chyba. O body to však Moyesovy svěřence nepřipravilo.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
OnlyWHU

Extrémně důležitou výhru vezeme od oblíbených Chalupářů. Za nadpoloviční bodů většinu můžeme děkovat naší standardní opoře Fabimu. Z debaklu jsme se ale obdivuhodně zvedli. Prešovský beton ala Moyes byl tentokrát úspěšnej, stejně jako old school sestava, která si ještě dobře pamatuje skvělý časy. Postavili byste to stejně jako Moyes? Já ne, přestože vím, že asi jen tito hráči jsou schopni pro nás PL zachránit. Chválím, že odolal postavit šílenýho Johnsona. Chyběla dnes někomu některá z milionových posil? Mně ne. Naopak, naprosto vynikající Cuf, který je pro mě s Fabim hráčem zápasu!!! Jen jedna výtka: kdyby stál Cornet za ty prachy, tak by zkusil gólmana obejít, prostor tam byl, a nebo v lepším případě to dát nalevo úplně volnýmu Benrahmovi, kterej by to dával do prázdný. Nic z toho se nestalo. Nevzpomínám, co je vlastně s Paquetou (žebra?). Snad jen ten mi chyběl. Forma by tu byla, výsledky, až na kolaps s výborným Newscs., taky. Nejbližší program je ale hard a do toho ještě pohár v Gentu. Co jsme si zavařili, musíme teď sežrat! Tak tea COYI!!!!!!!!!!!

Reagovat
davos555

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Leon7

Obdivuju jak jsi pořád pozitivní sice se pozice West Hamu trošku zlepšila, ale ten zápas byl skrz na skrz z naší strany čirá katastrofa a Fulham nás ve všem přehrával. Jediný co jim chybělo bylo nějaký zakončení a k jejich smůle prohráli po kontroverzní situaci. Moyes to s tím týmem prostě neumí a pochybuju, že by uměl i s lepším. Doufám, že se West Ham udrží a Moyese nahradí talentovanej Will Still. Ten tým rozhodně není špatnej, ale když je kouč dinosaurus dopadá to takhle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele