9. kolo
01.10.2022 18:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Gianluca Scamacca (© AFP)

West Ham konečně vyhrál

West Ham United vyhrál domácí zápas devátého kola Premier League s Wolverhamptonem Wanderers 2:0. Skóre otevřel Gianluca Scamacca, klid domácím po přestávce dodal Jarrod Bowen.

Parádní přihrávkou našel Thilo Kehrer v šestnácté minutě Jarroda Bowena, jehož ránu vyrazil brankář Sá jen ke Gainlucu Scamaccovi, který v gólové příležitosti selhal. Nemusel však být dlouho zklamaný, protože po půlhodině hry už se mu skórovat podařilo. Jarrod Bowen se dostal do pokutového území, jenže podklouzl. Míč s trochou štěstí doputoval k domácímu útočníkovi, který s halfvoleje poslal nádhernou střelu k tyči, na kterou Sá nedosáhl. Pro třiadvacetiletého Itala jde o první gól v Premier League.

Wolves mohli vyrovnat chvíli před poločasovou pauzou. Goncalo Guedes střílel, ale jeho pokus Hammers zblokovali. Míč se poté dostal na nohu Rayana Ait-Nouriho, avšak ten místo nekompromisního napálení míče přihrával ještě před bránu, kde už hosté o balon přišli. A tak znovu úřadovali domácí, konkrétně v 54. minutě. West Ham otočil hru přes Tomáše Součka na pravou stranu, tam se do hry zapojil nejlepší hráč na hřišti Jarrod Bowen, který si poradil s Ait-Nourim a vyslal nechytatelnou ránu k přední tyči.

Diego Costa mohl ještě zdramatizovat z pohledu hostí vývoj utkání. Krásným centrem jej totiž našel Adama Traoré, jenže hlavička Španěla mířila těsně vedle brankové konstrukce. O tři minuty později byl znovu ústřední postavou bývalý útočník Atlética Madrid, jenže jeho gól kvůli ofsajdu nemohl platit. West Ham už v závěru nedopustil žádné komplikace a připsal si velmi důležité tři body. Další ztráta už by totiž pro kladiváře byla kritická.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
duloig

Hele šéfe skúste takto :

Fabianski - Johnson ( ale asi je ešte mimo ) Zouma Aguerd Emerson

Rice Kehrer

Cornet Paquetá Benrahma

Scamacca

C O Y I !!!!

Reagovat
OnlyWHU

Ko-ne-čně!!! Při výborným výkonu jsme potřebovali nutně vyhrát, a to se stalo. Výborně zvolená sestava a zodpovědný výkon. Opět pevná obrana a jistý Fabi. Scamacca s Bowenem to konečně protrhli. Určitě nám to pomůže se zklidnit. Teď máme v PL tři hratelný soupeře za sebou a chtělo by to tak 7 bodů. A ve čtvrtek Fialky! COYI!!!

Reagovat
duloig

Čo trocháriš? 9 bodov !! C O Y I !!!!

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele