30. kolo
05.04.2009 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Turín FC 1:0

V Turíně začíná být situace kritická, místní FC znovu prohrálo a zůstalo na sestupové pozici. Turínští tentokrát nestačili na Palermo a ze stadionu Renza Barbery si odvážejí nejtěsnější porážku 0:1.

Premiéra na lavičce Turína se nepovedla novému kouči Giancarlovi Camolese, jenž nahradil ve funkci hlavního trenéra Waltera Novellina. Domácí Palermo začalo aktivněji a nebezpečný přímý kop Fabia Liveraniho vyškrábl konečky prstů brankář Sereni. O chvíli později zkoušet střílet Migliaccio, avšak nepřesně. Nehrál se "bůhvíjak" atraktivní fotbal a jediná branka utkání padla až ve druhém poločase.

V 51. minutě nacentroval Fabio Simplicio a Cavani přesnou hlavičkou rozhodl celé utkání - 1:0 pro Palermo. Vyrovnat se pokoušel o pět minut střídající Nicola Ventola, ale Marco Amelia ho skvěle zlikvidoval. Ventola měl s blížícím se koncem i další šance a při jedné takové se dožadoval odpískání pokutového kopu. Rozhodčí však penaltu neodpískal. Turínští se v závěru hodně tlačili do zakončení, ale Palermo si výsledek pohlídalo.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip eurofotbalu x2 1.april uz bol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele