21. kolo
23.01.2011 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Bari - SSC Neapol 0:2

Zaváhání Interu, Lazia či Juventusu využila Neapol, která zvítězila na hřišti posledního Bari 2:0 a náskok vedoucího AC snížila minimálně do večera na jediný bod. Dvě branky Neapole vstřelili Lavezzi a Cavani. V 67. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen Parisi.

Fotbalisty Bari trápí mizerná forma a týmu se čím dál více vzdaluje vytoužená záchrana. V tomto zápase sice mělo několik šancí, ale hostující Neapol prostě byla lepší.

Po půlhodině hry spálil neuvěřitelnou šanci Hamšík, míč se k němu dostal po Cavaniho rohu, ale Slovenský reprezentant z jasné gólové pozice naprosto selhal. Příliš ho to nemuselo mrzet, protože Neapol udeřila ve 38. minutě. Cavani z přímého kopu střílel, ale do jeho přízemní střely se namotal Lavezzi, a byl to on, kdo vstřelil úvodní branku zápasu - 0:1.

Bari nedokázalo s Neapolí držet krok a jeho pozice se výrazně zhoršila ve druhém poločase po vyloučení Parisiho, který obdržel druhou žlutou kartu po faulu na Maggia. V závěru utkání se podařilo Neapoli vstřelit pojistku. Lavezzi prosvištěl do pokutového území, kde přihrávkou vybídl Cavaniho. Uruguayský útočník měl odkrytou branku a v pohodě dal na konečných 0:2.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele