22. kolo
30.01.2011 15:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - AS Bari 2:1

Poslední celek soutěže Bari prohloubil svojí krizi a ze Sardinie se vrací s nepořízenou. Cagliari doma proti poslednímu týmu nezaváhalo, byť se muselo o výsledek strachovat do poslední minuty. V utkání se kopaly dvě penalty, ani jedna ale nebyla proměněna. Obě branky Cagliari vstřelil Alessandro Matri.

Branky na stadionu Sant’Elia padaly jenom v první čtvrthodině. Utkání se mohlo vyvíjet zcela jinak, kdyby Simone Bentivoglio proměnil svojí velkou šanci po třech minutách hry. Brankář Michael Agazzi předvedl dobrý zákrok a za pár minut už domácí vedli. Matri si v pokutovém území zpracoval centr a i přes Raggiho se dokázal prosadit - 1:0 pro Cagliari.

Uběhlo sotva pět minut a Sardiňané vedli už 2:0. Michele Canini hlavičkoval a Gillet musel být v pohotovosti, míč se ale odrazil k Matrimu a ten dal na 2:0. Bari se podařilo vstřelit kontaktní branku, a to velmi brzy. Brankář Cagliari Agazzi naprosto selhal a neudržel střelu Okaky. Jeho chyba znamenala snížení.

Před koncem prvního poločasu mělo Bari obrovskou šanci na vyrovnání. Canini fauloval Bentivoglia a rozhodčí nařídil penaltu. Gergely Rudolf ale ze značky pokutového kopu selhal, Agazzi ho vychytal a Cagliari stále vedlo 2:1. Bari kousalo, ale mělo to složité. Obrana Sardiňanů totiž fungovala dobře.

V 89. minutě se mohlo Cagliari definitivně uklidnit. Masiello a Glik sevřeli ve vápně Matriho a kopala se další penalta. Robert Acquafresca stejně jako na druhé straně Rudolf penaltu nedal, ale mrzet ho to příliš nemuselo, neboť Cagliari výsledek 2:1 udrželo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele