36. kolo
07.05.2011 18:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Città di Palermo - AS Bari 2:1

Měla to být snadná záležitost, ovšem nakonec nebyla. Palermo sice poslední Bari porazilo, ale v zápase prohrávalo a muselo otáčet. Vítěznou branku na 2:1 pro domácí vsítil Cesare Bovo.

V utkání prakticky o nic nešlo, Palermo může proniknout do pohárové Evropy už jen skrze národní pohár, Bari už zase s jistotou sestupuje. Přesto to byli hosté, kteří šli do vedení. Ještě než se tak stalo, protáhl Padelliho z poměrně velké dálky Fabrizio Miccoli. Pak už přišel avizovaný okamžik, přesný centr do pokutového území zpracoval Gazzi pro Bentivoglia, který zakončoval do prázdné branky - 0:1. Sicilané ale byli lepším týmem, z dálky zkoušel štěstí Kasami a za chvíli i Miccoli, oba mířili vedle. Ve 24. minutě mohl zvýšit vedení hostů Parisi, jeho dalekonosný pokus zneškodnil Sirigu. Nicméně tlak Palerma se stupňoval, Pinilla sice nedokázal hlavou zamířit přesně, avšak po chybě v rozehrávce prostřelil Padelliho šikovný útočník Fabrizio Miccoli - 1:1.

Obrat byl dokonán ve druhém poločase. V 54. minutě našel Iličič před brankou stopera Bova, který nezaváhal - 2:1. O chvíli později předvedl pěknou individuální akci Miccoli, branku ale přestřelil. Pak se stala neuvěřitelná věc, Bari doslova odmítlo vyrovnání. Kamil Kopunek dostal míč před prázdnou branku, jenže Sirigu se ještě stihl přemístit a takřka jisté brance zabránit.

Zbytek zápasu ovládlo Palermo, to mělo dokonce možnost pokutového kopu. Padelli fauloval pronikajícího protihráče a musel čelit pokutovému kopu. Fabrizio Miccoli se snažil napodobit Antonína Panenku, jenže úmysl mu vůbec nevyšel - Padelli míč v pohodě chytil. Miccoliho to mrzet nemuselo, Palermo výsledek uhájilo a zvítězilo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele