20. kolo
16.01.2011 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Juventus FC - AS Bari 2:1

Fotbalisté Juventusu porazili ve 20. kole poslední Bari 2:1 a dali zapomenout na předchozí nevyvedené výsledky. Výhra Staré dámy se ale nerodila lehce, na úvodní Del Pierovu trefu z prvního poločasu odpověděl ve druhém dějství Rudolf. Poslední slovo měl ale Juventus, konkrétně Alberto Aquilani.

První poločas toho kromě úvodní trefy Juventusu příliš nenabídl. Hostující Kutuzov se sice hnal do šance, ale uzdravený Buffon včas vyběhl a míč odhlavičkoval do bezpečí. Juventus dokázal ohrozit branku Gilleta jen po standardních situacích. Bari faulovalo hráče Staré dámy těsně před pokutovým územím celkem třikrát, dva přímé kopy poslal Del Piero hodně nad, ale při třetí exekuci už se mohl radovat. "Božský" Alex se trefil krásně a poslal Juventus do vedení - 1:0. Celkově ale, jak už bylo zmíněno, se toho v prvním poločase moc neudálo. Bari hrálo s Juve vyrovnanou partii, ale díky skvělému přímáku Del Piera prohrávalo.

Nepříznivý výsledek pro hosty se měl změnit ve druhém poločase, a také že se změnil. V 56. minutě prošel po levé straně Alvarez, obrana Juve ho nedokázala zastavit, a tak Alvarez přihrál na jistou branku Rudolfovi - 1:1. Vše tak začalo od nuly. Nadále se hrála vyrovnaná partie, avšak převaha Juventusu se začínala postupem času dostavovat.

Krasič zleva přihrál Aquilanimu, který z těžké pozice minul cíl. Nepřesný byl i dalekonosný pokus Alessandra Del Piera. Čtvrthodiny před koncem vyběhl na hřiště i někdejší český reprezentant Zdeněk Grygera a chvíli na to vstřelil Juventus rozhodující gól. Gillet neměl na pohotovou a nechytatelnou volej Aquilaniho žádný nárok - 2:1 pro Juventus. Výsledek ještě mohl o pár minut později pojistit Martinez, ale zase chyběla přesnost. Hosté ale stále měli o co hrát, rozhodčí navíc nastavil celkem pět minut, avšak Juventus už výsledek nepustil.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
Airus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele