17. kolo
21.12.2013 18:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

AS Livorno - Udinese Calcio 1:2

Livorno nezopakovalo výkon, který tu předvedlo proti AC Milán a fotbalistům Udinese přepouští po porážce 1:2 všechny body. Vítěznou trefu zajistil hostům Thomas Heurtaux. Už předtím se trefili hostující López a domácí Siligardi.

Domácí mohli vstoupit do utkání v poněkud lepším světle, stačilo kdyby Paulinho v osmé minutě proměnil obrovskou tutovku. To se nestalo a hosté zahozenou šanci trestali. V jedenácté minutě zabojoval Nicolás López, soupeře svým důrazem donutil k chybě, obral ho o míč a z úhlu prostřelil nešťastného Bardiho - 0:1. Bianconeri se velmi rychle ujali vedení a na tahu bylo Livorno.

Amaranti nehráli vůbec špatně, vytvářeli si šance a byli nebezpečnějším týmem. Zaslouženého vyrovnání se pak dočkali po půlhodině hry. Základem byl vyhraný hlavičkový souboj, následně si Siligardi pohrál s obranou a křižnou střelou překonal Brkiče - 1:1.

Závěr prvního poločasu pro změnu patřil borcům Udinese. Nejprve pálil nepřesně Basta a po něm předvedl výborný zákrok Bardi, když vytěsnil teč na břevno.

Rozhodující moment zápasu přišel v 65. minutě. Bardi střelu pouze vyrazil a Thomas Heurtaux měl jednoduchou úlohu. Míč z bezprostřední blízkosti do branky dorazil - 2:1 pro Udinese. Druhá branka Udinese hrou Livorna otřásla. Domácí už nebyli schopni vymyslet výraznější příležitost a s Udinese nakonec prohráli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele