18. kolo
10.01.2015 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Turín FC - AC Milán 1:1

Smírně 1:1 se rozešly celky Turína a Milána. Ostře sledovaná postava duelu Alessio Cerci zůstal jen na lavičce náhradníků. Trenér Inzaghiho ho i vzhledem k vývojí utkání neměl potřebu nasazovat. AC v zápase dlouho vedlo díky penaltě Méneze, ovšem po vyloučení De Sciglia vyrovnal ve druhé půli Glik.

Diváci na turínském stadionu nečekali na úvodní branku dlouho, obrana Granaty vyrobila už ve třetí minutě hrubku, čehož využil Ménez a po faulu na něj sudí odpískal pokutový kop. Francouzský forvard vzal zodpovědnost na sebe, penaltu bezpečně proměnil a AC vedlo 1:0. Turín na nic nečekal a hnal se za vyrovnáním. Střela Farneruda skončila u pozorného Lópeze a španělský brankář si poradil i s průnikem Quagliarelly. Diego López byl tak společně s Ménezem hlavním strůjcem hubeného vedení.

Turínští byli i nadále lepší, hlavička zkušeného Morettiho skončila těsně mimo a o chvíli později tentýž hráč opět hlavou orazítkoval tyč. Při AC tedy stála i paní štěstěna. Nicméně ve třetí minutě nastaveného času prvního poločasu štěstí Rossoneri opustilo. Mattia De Sciglio zatahal za dres svého reprezentačního kolegu Darmiana a po druhé žluté kartě musel předčasně do srpch. Bránící se Milán tak čekal celý druhý poločas v početní nevýhodě.

Na Inzaghiho partu čekal přetěžký úkol. Turín byl už v prvním poločase lepší a ve druhé půli byl odhodlán odpor slavného soupeře zlomit. Není překvapením, že AC vyrukovalo po změně stran s úpornou defenzivní taktikou. Turín obléhal milánskou branku, ale vlastně až do 72.minuty si větší šanci nevypracoval. V tento moment se ke střele odhodlal Quagliarella a López musel rychle na zem. Za chvíli těsně minul branku Benassi a Milán měl velké štěstí, že stále vedl.

Jenomže nic netrvá věčně a devět minut před koncem zápasu se Granatě podařilo srovnat. Na rohový kop Perése si naskočil Kamil Glik a nechytatelnou hlavičkou zajistil kýžené vyrovnání! Turín vycítil možnost získat tři body, ale další úporná obrana AC to už nedovolila. Rossoneri byli v zápase jasně horším týmem a mohou být vlastně rádi, že si odvážejí alespoň bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
vanGomm

Tip 2,ale bude to asi o gól.Kurz 4,05 vypadá lákavě.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3....FORZA GRANDE AC Milan.....

Reagovat
smazaný uživatel

AC ideme...hrám vás sólo tak nesklamte

Reagovat
smazaný uživatel

remizka 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
klokan.paul

Tip 2

Reagovat
smazaný uživatel

Toro bylo jasně lepší a mělo zápas vyhrát,tři body by se náramně z tohoto duelu!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele