19. kolo
09.01.2016 15:00 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Carpi FC - Udinese Calcio 2:1

Carpi si po remíze na Laziu doma vyšláplo na Udinese a vyhrálo 2:1. Domácí tak dali odpověď svým kritikům, že boj o záchranu rozhodně nevzdávají. Za Carpi se prosadili Pasciuti a Lollo, za hosty vstřelil jedinou branku Zapata.

Začátek utkání toho příliš nenabídl. Hrálo se opatrně a první vážnější šance přišla až po čtvrthodině, střelu hostujícího Lodiho zastavil brankář Belec. Na druhé straně se zase dostal do koncovky veterán Zaccardo a své kvality musel prokázat i Karnezis. Každopádně ve 26. minutě se poprvé změnilo skóre a to ve prospěch domácích fotbalistů. Na centrovaný míč si naskočil Lorenzo Pasciuti a Karnezis byl bez šance - 1:0 pro Carpi. Domácí se ještě v průběhu prvního poločasu dožadovali penalty, ale sudí jejich volání správně nevyslyšel, neboť Bianco pádu hodně přidal.

Udinese potřebovalo ve druhém dějství alespoň srovnat a na plac poslalo kanonýra Di Nataleho. Ale byli to opět domácí, kdo zahrozil. V 60. minutě se dostal za obranu Lasagna a Karnezis musel vytáhnout kvalitní zákrok. Obrana Zeber se ale nepoučila a za dalších deset minut už domácí vedli 2:0. Ve vápně Udine došlo k závaru a až Lorenzo Lollo dostal míč do sítě.

Udine bylo ve špatné pozici, ale rychle dokázalo alespoň snížit. K Duvánovi Zapatovi se šťastně odrazil balón a bylo to 2:1. Zebry měly ještě dostatek na času na vyrovnání a velkou šanci měl Felipe, který ale orazítkoval břevno! Hostům se v závěru tlak nedařil a nepomohlo ani čtyřminutové nastavení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele