1. kolo
21.08.2016 18:00 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

AC Milán - Turín FC 3:2

Velmi dobře vstoupil do nové sezony AC Milán. Svěřenci nového trenéra Vincenza Montelly porazili díky hattricku Carlose Baccy FC Turín 3:2. Hosté se v Miláně na moc nezmohli, přesto utkání ještě v závěru dokázali zdramatizovat a díky penaltě sahali po vyrovnání. Rossoneri však spasil golman Donnarumma.

Milánská sestava nastoupila v očekávaném složení, ale zatím bez posil Lapaduly, Sosy a Gomeze. Výrazná posila chyběla i na druhé straně, zranění do hry nepustila Iaga Falquého, na druhé straně Adem Ljajić nastoupil od úvodní minuty.

Jako první měli na kopačkách vážnější šanci domácí borci, ve 14.minutě ale Bacca nedokázal z dobré pozice usměrnit balón do sítě, ale jak ukázal čas, teprve se zastřeloval. Turínští výjma několika rohových kopů branku mladíčka Donnarummy prakticky neohrožovali a tak nakonec udeřilo na straně Rossoneri. Ve 38.minutě poslal na malé vápno přesný centr rozeběhnutý Abate a Carlos Bacca neměl nejmenší potíž dostat balón do sítě! AC Milán šel do šaten za velice příznivého stavu, jenomže po změně stran se stalo přesně to, co milánské sráželo v minulých sezonách. Naprostá nekoncentrace a z toho vyplývající brzké vyrovnání.

Jen tři minuty po změně stran neuhlídala stoperská dvojice Romagnoli - Paletta náběh Belottiho a Donnaruma na jeho umístěnou hlavičku neměl sebemenší nárok. Ale tenhle výsledek vydržel pouhé dvě minuty. Niang těsně před rohovým praporkem nakopl balón do vápna, Carlos Bacca dobře zpracoval a vrátil vedení na stranu Rossoneri! Od kolumbijského zabijáka to ještě nebylo vše. Po hodině hry byl ve vápně faulován Bonaventura a Carlos Bacca suverénní penaltou výrazně příblížil domácím tři body a navíc zkompletoval hattrick. Milán se následně dostal do laufu a bez problému kontroloval hru.

Až v závěrečných minutách už se nejspíše viděl vítězně v šatně a utkání nepochopitelně zdramatizoval a málem i ztratil. V první minutě nastaveného času našel De Silvestri za obranou Rossoneri Daniela Baselliho a ten podruhé překonal Gigiho Donnarummu. A uběhlo jen pár minut, když Paletta ve vlastním vápně fauloval, uviděl červenou kartu a nabídl Turínu pokutový kop! Belotti ale vyrovnání odmítl a naopak vynesl do nebes miláčka domácích Gigiho Donnarummu. AC Milán tak jeho zásluhou a samozřejmě zásluhou Baccy zvítězil 3:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

joo

Reagovat
Recoba Inter

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele