12. kolo
16.12.2020 20:45 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Musa Barrow (© AFP)

Spezii nestačily ani dvě branky Nzoly, s Bolognou si dělí body

Spezia uhrála s Bolognou bod a i když by ho před zápasem asi brala, tak vzhledem k vývoji bude nakonec zklamaná. Nad hosty totiž vedla už o dvě branky a o výhru přišla výstavní brankou Barrowa až v nastaveném čase.

Bologna rozhodně nečekala tak aktivního soupeře, protože Spezia je pasována na jednoho z hlavních favoritů na sestup a obecně se jí nedaří sbírat body. Ve 20. minutě ale snadno udeřila jako první. Maggiore od pomezní čáry poslal přihrávku do velkého vápna, kde si jej převzal Agudelo. Ten před brankářem nesobecky nahrál na M‘Balu Nzolu, který už měl práci dost jednoduchou.

O pět minut později málem srovnal Barrow, který si dokázal zpracovat těžký míč a obhodit i brankáře, jenže pak netrefil prázdnou bránu! Stejně tak minul bránu na opačné straně zakončující šikula Nahuel Estévez. Placírkou ve vyložené pozici poslal míč vysoko nad břevno.

Druhá půle měla pomalejší start a chvíli trvalo, než si jeden z týmů vytvořil aspoň náznak šance. Vlastně až do 64. minuty. V ní totiž Spezia táhla rychlý brejk středem pole, balonu se u vápna zmocnil Estévez a mixem mezi střelou a centrem mířil na zadní tyč. Tam včas doklouzal nepokrytý M‘Bala Nzola a pohodlně navýšil skóre!

Jenže Bologna o pouhých devět minut později odpověděla stejně. Spezia nedokázala po rohovém kopu odvrátit míč a ten do sítě na hranici vápna napálil krásnou ranou Nicolás Domínguez. A nebylo to všechno. Ve druhé minutě nastavení totiž Musa Barrow dostal míč nějakých 40 metrů za vápnem, všiml si vyběhnutého brankáře Ivana Provedela a nádhernou ranou pod břevno jej zaskočil! Fantastická trefa.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele