základní část, 25. kolo
05.03.2023 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Leonardo Semplici (© AFP)

Spezia nenašla recept na skvělého Perilliho, Hellas vyválčil bod

První nedělní duel 25. kola Serie A mezi domácí Spezií a Hellasem skončil bez branek, což moc nepomáhá ani jednomu týmu. Především Spezia měla šancí na skórování víc než dost, ale nedokázala si poradit s brankářem Perillim.

Pro něj šlo dnes o debut, protože brankářská jednička Verony, Lorenzo Montipò, se zranil. Do brány tak šel osmadvacetiletý gólman Simone Perilli, který si tím podle svých slov splnil dětský sen. A hned při svém debutu rozhodně nezklamal. Hellasu se hned krátce po začátku zranil taky útočník Cyril Ngongo a do hry šel Yayah Kallon. Tomu trvalo jen pár minut, než se dostal do šance. Jenže brankáře Dragowského nedokázal překonat.

Po třiceti pěti minutách se míč od rohu snesl na hlavu Adolfa Gaicha, který na zadní tyči zakončoval jen do boční sítě! Perilliho na druhé straně zkoušel překvapit Agudelo a následně i Reca. Velkou šanci po změně stran spálil Daniele Verde, který utíkal prakticky sám na brankáře Perilliho, jenže nedokázal mu udělat správnou kličku. Největší šanci Spezie měl na svědomí Kelvin Amian, který minutu před koncem vypálil technickým obstřelem pod břevno a Perilli jeho střelu fantasticky vyrazil!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele