23. kolo
08.03.2008 15:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Karlsruher SC 2:0

Bayern Mnichov se opět svezl na vítězné vlně a vyprovodil ze svého stadiónu Karlsruhe SC. Po 23. kole tak má sedmibodový náskok před svým pronásledovatelem z Brém.

Bayern do zápasu vstoupil velice aktivně, celý tým doslova sršel energií a o první útok se Ribéry pokoušel již ve čtvrté minutě utkání. Francouzský středopolař byl hodně vidět i v dalším průběhu střetnutí a v minutě jedenácté se po jeho přihrávce pokoušel Toni ohrozit gólmana Karlsruhe Millera. Marně. První přímé ohrožení branky Olivera Kahna přišlo až v 19. minutě, kdy po chybě Schweinsteigera střílel Iashivili. Tři minuty poté nebezpečně hlavičkovala hvězda hostů, Tamas Hajnal. V 41. minutě ovšem po přihrávce Lella skóroval italský kanonýr Luca Toni a poslal tak svěřence Ottmara Hitzfelda do zaslouženého vedení. V následujících minutách se už nic nezměnilo a Mnichovští odcházeli do šaten s nejtěsnějším možným vedením.

Do druhé půle se lépe vrhli hosté a Porcello ranou z dobrých dvaceti metrů brzy po zahajovacím hvizdu vylekal Kahna. Podobně se utkání vyvíjelo až do 64. minuty, kdy se prosadila letní posila z Marseille Franck Ribéry, který po úchvatném slalomu, při němž obešel pět protihráčů, nedal Millerovi nejmenší šanci. Po několika málo okamžicích se ještě snažil o zakončení aktivní Hajnal a asi deset minut před koncem měl ještě možnost zvýšit na tříbrankový rozdíl Miroslav Klose, ale svou šanci nevyužil. To bylo také v Allianz Areně vše a mnichovský sen o bundesligovém titulu tak dostává stále reálnější obrysy. Poražený tým z Karslruhe určitě nezklamal a může se vrátit domů hrdý na svůj podaný výkon.

Autor: Ondřej Hlaváč / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bayern zvítězí, soupeři pomalu dochází dech. Tip 3:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele