20. kolo
16.02.2008 15:30 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Karlsruher SC - Bayer Leverkusen 2:2

Vyrovnané sobotní utkání 20. kola 1. Bundesligy mezi domácím Karlsruherem a Levrkusenem vítěze nemělo. Oba celky tak mohou být po slušném výkonu spokojeny s jedním bodem za remízu 2:2.

Tým z Karlsruhe má letos fazónu a nic nedaroval ani dalšímu z favoritů, Bayeru Leverkusen. Začátek se lépe povedl hostům, kteří se zásluhou výtečně hrajícího Rolfese ujali vedení již v 6. minutě utkání. Do poločasu se nic nezměnilo a hráči Leverkusen odešli do kabin s nejtěsnějším možným náskokem.

Do druhého poločasu vstoupili lépe znovu hosté a po centru uzdraveného Bernda Schneidera se mohl radovat ze vstřeleného gólu útočník Kiessling, jenž představoval po celou dobu velkou hrozbu pro domácí obranu. 0:2. Karlsruhe opět ukázalo, jak houževnatým týmem umí být. Bayer dvoubrankové vedení neudržel ani ani dvě minuty, když po parádním voleji snížil Freis. Ten byl také zřejmě nejaktivnějším hráčem klání a soupeřova branku odstřeloval doslova ze všech možných pozic.

V 72. minutě z pravého křídla nebezpečně vypálil Michael Mutzel, gólman Adler si však s jeho pokusem dokázal poradit. Běžela 78. minuta utkání, k míči se dostal nebezpečný snajpr Joshua Kennedy a svým gólem stanovil konečný výsledek zápasu, v němž byl o něco aktivnější domácí Karlsruher SC, jehož hráči vyslali na brankáře Adlera třináct střel, naproti desíti střelám z řad Leverkusenu. Po solidním výkonu obou zúčastněných celků tak mohou být spokojeni jak představitelé týmů, tak fanoušci.

Autor: Ondřej Hlaváč / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele