26. kolo
29.03.2008 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Karlsruher SC - Schalke 04 0:0

Schalke si veze z horké půdy v Karlsruhe šťastný bod za remízu 0:0. Domácí byli po drtivou většinu utkání lepším týmem, svoji převahu ale nedokázali vyjádřit gólově.

Hosté s Gelsenkirchenu se dost možná šetřili na úterní čtvrtfinále Ligy mistrů, které sehrají doma proti Barceloně. Zato domácí se nemají na co šestřit a tak vlétli do utkání po hlavě. Ve druhé minutě se po přihrávce Hajnala dostal ke střele Freis, jeho pokus však Neuer jistým zákrokem zneškodnil. Okolo třicáté minuty přišla série šancí Karlsruhe. Nejprve ve 28. minutě potáhl míč Eichner, našel v pokutovém území Hajnala, domácí špílmachr ale mířil vedle. O minutu později svou šanci promarnil Iashvili a za další minutu i kapitán Eggimann.

I po změně stran šlapalo do pedálů hlavně KSC, hostující Königsblauen pokračovali ve velmi matném výkonu. V 51. minutě prozkoušel ranou z dálky Neuera Hajnal, o pět minut později zahrávali domácí přímý kop, ke kterému se postavil Buck a jeho nebezpečný pokus parádním zákrokem likvidoval Neuer. Jediným vážnějším ohrožením pro domácí branku byla dalekonosná rána Bordona čtvrt hodiny před koncem, kterou překvapený Miller stačil rukou vyrazit. V závěrečných minutách se už před oběma brankami nic neurodilo, a tak utkání skončilo bez branek.

Karlsruhe zůstává s osmatřiceti body na devátém místě, Schalke se díky překvapivým prohrám Leverkusenu a Brém dostalo na třetí příčku a na druhé HSV ztrácí stále dva body.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

přeju Schalke a myslim, že i vyhrajou...0-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele