9. kolo
06.10.2007 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Hansa Rostock 1:0

Wolfsburg se dlouho nemohl v zápase s ustrašenou Hansou prosadit. Vytvářel si šance, ale dlouho z toho nic nebylo. Až v 89. minutě se trefil střídající Džeko a díky němu Vlci zaslouženě zvítězili.

Wolfsburg si vytvářel hromadu šancí. Nejen že se dostával často před branku, ale hosté se skoro k ničemu nedostali, a to hlavně záslukou Jana Šimůnka a Marcela Schäfera. Ke slovu se jako první dostala posila domácích Dejagah, která z dvanácti metrů jen těsně netrefila branku. Hosté dali o sobě vědět jen střelou Hähngeho, která letěla přesně do náruče brankáře VfL Jentszche. Ve 40. minutě zahrával Marcelinho rohový kop, jeho centr trefil rukou Junior Alves Oreste a domácí dostali výhodu v podobě penalty. K ní si samozřejmě stoupl již zmiňovaný Marcelinho, jenže jeho střelu pod břevnu skvěle vyškrábl Wachter a udržel tak Hansu nad vodou.

V druhém poločase domácí pokračovali v dobývání branky Rostocku, ale ne a ne se trefit. Grafiteho střela šla vysoko nad a když trenér domácích viděl, že to takhle nepůjde, vpustil v 81. minutě na hřiště bývalého hráče Teplic Edina Džeka. Ten velmi oživil práci VfL ve vápně a hned se dostal do šance. Po přetaženém centru Marcelinha trefil Džeko míč ve skluzu, jenže ten vletěl jen do boční sítě branky Hansy. O pár chvil později skvěle ve vápně našel Džeka Vlad Munteanu a bosenský střelec propálil Wachtera.

Hansa si po sérii tří vítězství připsala na své konto už šestou prohru.

Autor: Michäel März

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

hezky edin :)

Reagovat
HOST*

hezky edin :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele