12. kolo
03.11.2007 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Werder Brémy - Hansa Rostock 1:0

Brémy nedovolily žádné překvapení a doma Hansu přehráli. A nemuselo to dopadnout jen 1:0, například Rosenberg či Mosquera dnes spálili opravdu stopadesátiprocentní šance.

Začátek utkání nepřinesl nějaké větší šance a až v průběhu první poloviny se zápas pořádně rozběhl. Nejprve zmařil parádní šanci domácí Rosenberg. Tu připravila dvojice Baumann - Diego. Druhý jmenovaný poslal do vápna perfektní centr, který padl přesně na hlavu švédského mladíka, ale ten nepochopitelně míč do branky hostů neusměrnil a poslal ho vedle. Ve 38. minutě se ozvali i hosté. Dexter Langen si sebevědomě prošel obranou až k brance Brém, ale zde připravený brankář Wiese vyběhl a hostům gólovku překazil. A tak se ukázalo, že pravidlo nedáš - dostaneš skutečně platí. O minutu později poslal Andreasen centr na Almeidu, ten si balon zpracoval a pohotovou střelou otevřel skóre. Do konce poločasu si domácí vedení spíše kontrolovali a diváci se v první půli ničeho jiného nedočkali.

Po hodině hry se znovu předvedli hosté a hlavně domácí gólman Wiese. Enrico Kern se ve vápně probojoval k míči a směrem na bránu vyslal skvělou střelu. Tu však naštěstí pro domácí excelentně zlikvidoval jejich brankář a v tu chvíli tým velmi podržel. Na druhé straně podržel hosty střídající Heath Pearce, který po rohovém kopu Diega odvracel z čáry hlavičku Rosenberga. Další střídající hráč hostů mohl vstřelit vyrovnávací branku. Zafer Yelen si stoupl k přímému kopu z dobrých pětadvaceti metrů, ale jeho střela jen těsně přelétla břevno Wieseho branky. A do třetice střídající hráč, tentokrát na straně domácích. John Mosquera dostal balon na zlatém podnose od Diega, jenže z osmi metrů nedokázal pět minut před koncem utkání hostujícího brankáře překonat. Výsledek se tedy už neměnil, a tak Hansa odjela z Brém s prázdnou.

Werder zůstává v tabulce sice třetí, ale díky ztrátě Bayernu se lídrovi znovu o něco přiblížil.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele