26. kolo
13.03.2011 17:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

FC St. Pauli - VfB Stuttgart 1:2

Veledůležité utkání v souboji o záchranu zvládl lépe Stuttgart a odváží si z Millerntoru hodně cenné tři body. Svěřenci Bruna Labbadii se tak bodově vyrovnali právě se svým dnešním soupeřem, se kterým navíc mají lepší vzájemné zápasy.

Oba týmy vědomi si důležitosti tohoto utkání začali zápas poněkuď opatrně, postupem času ale začali přecejen přebírat iniciativu domácí. V sedmé minutě se ke střele odhodlal Bruns, ale prostor tří tyčí trefit nedokázal. O tři minuty později rozehrával Bruns standardní situaci, v pokutovém území ale dobře zasáhl Biedermeier a poslal balóndo bezpečí.

V 19. minutě poslal dlouhý míč do pokutového území Volz, k balónu se dostal nikým nehlídaný Boll a z malého vápna uklidil míč k pravé tyči mimo dosah Ulricha - 1:0. Reakce VfB přišla vzápětí, Molinaro centroval do pokutového území, kde zakončoval Hajnal, ale Kessler předvedl výborný zákrok a míč vyrazil. Vyrovnání přišlo ve 24. minutě, po standardní situaci Hajnala střílel z uctihodné vzdálenosti přesně do pravého dolního rohu Kesslerovi branky Kuzmanović - 1:1. Do konce prvního poločasu ještě nebezpečně pálil Gentner, ale Kessler neměl s jeho ránou výraznější potíže.

Po změně stran střílel z velké dálky nebezpečně Bartels, ale Ulreich předvedl výborný skok k pravé tyči a balón vyrazil. Domácí byli i nadále lepším týmem, ale nedokázali svou snahu přetavit v nějaké vážnější příležitosti. V 59. minutě rozehrával standardní situaci Takyi, Ulrich ale mohl i nadále zůstat v klidu, žádné větší nebezpečí to pro něj neznamenalo.

V sedm minut později napřáhl těsně za pokutovým územím Kuzmanović a povedenou ranou k pravé tyči protáhl Kesslera. Za chvíli střílel na druhé straně Okazaki, jeho střelu ale zablokoval dobře postavený Thorandt. V 88. minutě přišel rozhodující okamžik zápasu, Thorandt nechal Schipplockovi příliš prostoru, ten neváhal a z hranice pokutového území zamířil přesně do pravého dolního rohu domácí branky - 1:2.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3 ty dáme v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Nepomýlil si sa 4:0 Asamoah,Asamoah,Boll,Ebbers

Reagovat
smazaný uživatel

Nepomýlil, Stuttgart odveze body a k tomu mu dopomáhej b.. !

Reagovat
smazaný uživatel

1 4

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3 body jakkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Super konečně pryč ze sestupoveho pasma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele