13. kolo
23.11.2013 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Norimberk se opět nedočkal a rozešel se s Vlky nerozhodně

Ani na třináctý pokus nedokázal trápící se franský tým nalézt úspěšný recept na tříbodový zisk, který tak Norimberku, jakožto jedinému prvoligovému německému týmu, nadále schází! VfL nadále stráží páté místo.

Koncernový tým vstoupil do utkání hodně opatrně a to se mu nemuselo dvakrát vyplatit. Po osmi minutách Kiyotake oslovil Drmiče, jeho pohotovou ránu ale Benaglio za svá záda nepustil! Odpověď si chystal Olić, ovšem domácí kapitán Schäfer se nenechal zahanbit a jeho hlavičku vytěsnil mimo prostor branky! Od tohoto momentu pak měli Vlci znatelnou převahu...

Hned dvakrát mohl otevřít skóre Olić, nejdříve se mu ale postavil do cesty obětavý Nilsson, aby o chvíli později chorvatský pracant pro změnu nezamířil do opuštěné branky! Frankové se bránili jen za cenu dlouhých odkopů, což logicky nemohlo mít naději na úspěch. Perišić s Rodríguezem ale rovněž úspěch neslavili. VfL se však přeci jen dočkalo: Diego našel Arnolda, který vydařeným projektilem nachytal domácího brankáře na švestkách - 0:1! Kontrovat mohl takřka záhy Hasebe, který taktéž natáhl z velké dálky, ovšem proti svému bývalému klubu mířil jen do tyče!

A nastoupený trend plynule navázal i po změně stran. Zvýšit vedení mohli Luiz Gustavo a Diego, avšak prvně jmenovaný tři tyče nenašel a jeho brazilský krajan pro změnu ztroskotal na Schäferovi. FCN se na odpověď nezmohl. Další šance nedokázali přetavit ve druhou trefu Perišić a Diego, načež mohl z ničeho nic trestat Drmić, agilní Švýcar ale na Benaglia recept nenašel. Neproměňování i těch nejjasnějších šancí se nakonec hostům vymstilo: Ginczek krátce po svém příchodu na trávník ukázal skvělou individuální akci a ze 13 metrů srovnal na 1:1. Mak a Arnold už těsně před koncem na další zvrat nedosáhli.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele