9. kolo
29.10.2016 15:30 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - FC Ingolstadt 04 2:0

Duel domácí Mohuče s Ingolstadtem nabídla v sobotu od půl čtvrté odpoledne Opel Arena. Do zápasu coby favorit vstupoval domácí celek, jemuž před utkáním patřila v bundesligové tabulce devátá příčka a proti zatím předposlednímu Ingolstadtu si chtěl spravit náladu po překvapivém středečním vyřazení z domácího poháru s druholigovým Fürthem.

Mužstvo, jenž vede Martin Schmidt, mohl v sedmnácté minutě poslat do vedení Pablo de Blasis - argentinský šikula, jemuž se zatím v sezoně gólově velice daří mohl přidat další branku Mohuče v probíhajícím ročníku, avšak míč, jenž k němu nasměroval Yunus Malli, i přes zajímavou pozici, ve které se nacházel, ideálně netrefil a síť Nylandovy branky nerozvlnil.

To se totiž povedlo až v jedenapadesáté minutě právě Mallimu. Sudí po faulu na Brosinského odpískal pokutový kop a Malli si s ním suverénně poradil, když Nylanda poslal na jinou stranu. Pro čtyřiadvacetiletého záložníka, o němž se spekuluje mimo jiné v souvislosti se zájmem Borussie Dortmund, se tak jednalo už o pátou vstřelenou branku v probíhající bundesligové sezoně.

Ve čtyřiaosmdesáté minutě pak na hřišti přišel coby střídající hráč Öztunali a Schmidt už poněkolikáté v této sezoně ukázal svůj cit na změny během hry. Nový muž na hřišti totiž jen o několik vteřin později vstřelil druhý gól svého celku a definitivně tím rozhodl o výhře Mohuče nad Ingolstadtem, jenž nakonec zápas dohrával po dvou žlutých kartách Christiansena v deseti, v poměru 2:0 a získala tak důležité tři body, naopak Ingolstadt na překvapivou remízu s BVB nenavázal.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
Pospovič

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele