10. kolo
05.11.2016 15:30 CET
2 : 5
(0:3)

Reportáž

Hamburger SV - Borussia Dortmund 2:5

Do utkání na hřišti posledního Hamburku vstoupili dortmundští na výbornou, když šli už ve čtvrté minutě do vedení po gólu Aubameyanga. Stejný hráč potom rozradostnil početný kotel fanoušků hostí v minutě osmadvacáté, když nepohrdl přihrávkou Mora a měl před sebou snadný cíl v podobě prázdné branky domácího celku.

O pět minut později dosáhl gabonský kanonýr hattrick a začalo se schylovat pro HSV k ostudě, když se Aubameyang odhodlal k samostatnému nájezdu středem hřiště a s trochou štěstí překonal Adlera v brance domácích, jenž si na míč sáhl, ale jeho cestě do branky nezabránil.

Po návratu na trávníky "Aubova" exhibice pokračovala - nejlepší střelec BVB přidal v osmačtyřicáté minutě čtvrtou branku a dosáhl tak už na svůj letošní jedenáctý bundesligový gól. O sedm minut později debakl domácích mírnil Müller, jenž překonal Bürkiho a snížil na 1:4.

O dvacet minut později si král zápasu se sedmnáctkou na zádech připsal pátý kanadský bod, když přihrávkou Dembelého, ten se tváří v tvář Adlerovi nemýlil a gólman Hamburku popáté v utkání lovil míč ze své sítě.

Poslední slovo však ve střetnutí měli přeci jen domácí. V osmdesáté druhé minutě celkové nepříliš přiznivé skóre pro domácí znovu zmírňoval Nicolai Müller - ten svou druhou trefou v zápase snižoval na konečných 2:5.

Dortmund tak po sérii tří bundesligových utkání bez výhry znovu bere tři body po přesvědčivém představení, Hamburk zůstává beznadějně poslední.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

reka hamburk jsou to cunici

o-4

Reagovat
smazaný uživatel

redka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele