31. kolo
27.04.2019 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Hannover udolal Mohuč a stále je ve hře o záchranu

Hannover se pouhá čtyři kola před koncem postavil svému osudu a po nejtěsnější výhře nad Mohučí oživil šance na účast v baráži. O jediný gólový moment se v HDI-Aréně postaral v 67. minutě Hendrik Weydandt.

Před utkáním mnozí favorizovali Mohuč a hosté byli v prvním poločase skutečně aktivnější, jenomže gólmana Essera nedokázali překonat, tedy přesněji řečeno v rámci regulí. Nepovedená hlavička Matety ještě tolik nebezpečí neznamenala, ovšem zakončení Onisiwa, které šlo jen těsně vedle, už ano. Mezitím zahrozil i Hannover, rána Jonathase nebyla vůbec špatná, ale také nebyla gólová. Balón se poprvé třepotal v síti po půlhodině hry, ale Quaison se radovat nemohl, protože sudí odhalili útočný faul, takže se dál hrálo za stavu 0:0.

Těsně před koncem prvního poločasu přišly dvě velké gólovky hostů. Nejprve Matatovu hlavičku nezkrotil Esser, své zaváhání při bezprostřední dorážce okamžitě odčinil a výtečným zákrokem udržel čistý štít.

Jakkoliv byla Mohuč v utkání lepší, nakonec se porazila sama. V 67. minutě přišla neuvěřitelná situace, kdy se v šestnáctce hostí několikrát zvláštně odrazil balón do náruče Mullera, který ho ale neschoval a nepodržel, takže ho domácí z brankové čáry doslova vydolovali a posunuli na vápno, kde trefil prázdnou branku Hendrik Weydandt.

Hosté pak byli znovu lepší, ale do koncovky už se nedostávali. Čtyři minuty před koncem mohl pojistit výsledek Anton, jehož střela byla naštěstí pro hosty zablokovaná. Hannover udolal v domácím utkání Mohuč 1:0 a stále může pomýšlet na záchranu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele